Ван Гал је плакао као беба кад је добио отказ!

"То га је заиста повредило, видео сам га како плаче. Било му је тешко, био је уништен", рекао је Филипе Кристанвал...

Фудбал 18.09.2016 | 18:30
Ван Гал је плакао као беба кад је добио отказ!
Луј ван Гал је током дугогодишње тренерске каријере био склон размим емотивним реакцијама, али га још нико није видео уплаканог. Ипак, и то се десило, ако је вероватни речима некадашњег играча каталонског великана Филипеа Кристанвала.

То се догодило у јануару 2003. године након пораза од Селте (0:2). Тим поразом је завршен други мандат темпераментног Холанђанина на Ноу Кампу.

"Он је дошао у свлачионицу након што је сазнао вест. Почео је да прича и одједном је заплакао као беба. То га је заиста повредило, видео сам га како плаче. Било му је тешко, био је уништен", рекао је Кристанвал.

Ван Гал је у свом првом манадату освојио две шампионске титуле и Куп краља и Суперкуп Европе, али у другом није имао толико успеха. У последњих неколико година највише је постигао са селекцијом Холандије, коју је предводио до освајања трећег места на Светском првенству у Бразилу.

Последњи трофеј освојио је прошле сезоне у Манчестер јунајтеду, када се домогао ФА купа, али га је на Олд Трафорду недавно заменио Жозе Мурињо.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар