Van Gal je plakao kao beba kad je dobio otkaz!

"To ga je zaista povredilo, video sam ga kako plače. Bilo mu je teško, bio je uništen", rekao je Filipe Kristanval...

Fudbal 18.09.2016 | 18:30
Van Gal je plakao kao beba kad je dobio otkaz!
Luj van Gal je tokom dugogodišnje trenerske karijere bio sklon razmim emotivnim reakcijama, ali ga još niko nije video uplakanog. Ipak, i to se desilo, ako je verovatni rečima nekadašnjeg igrača katalonskog velikana Filipea Kristanvala.

To se dogodilo u januaru 2003. godine nakon poraza od Selte (0:2). Tim porazom je završen drugi mandat temperamentnog Holanđanina na Nou Kampu.

"On je došao u svlačionicu nakon što je saznao vest. Počeo je da priča i odjednom je zaplakao kao beba. To ga je zaista povredilo, video sam ga kako plače. Bilo mu je teško, bio je uništen", rekao je Kristanval.

Van Gal je u svom prvom manadatu osvojio dve šampionske titule i Kup kralja i Superkup Evrope, ali u drugom nije imao toliko uspeha. U poslednjih nekoliko godina najviše je postigao sa selekcijom Holandije, koju je predvodio do osvajanja trećeg mesta na Svetskom prvenstvu u Brazilu.

Poslednji trofej osvojio je prošle sezone u Mančester junajtedu, kada se domogao FA kupa, ali ga je na Old Trafordu nedavno zamenio Žoze Murinjo.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar