ПЛ БиХ - Радников тренер Милошевић: Наставак добрих партија и против Широког!

На претходној утакмици против Олимпика се видело да су фудбалери Радника почели усвајати захтјеве и фудбалску философију новог тренера Небојше Милошевића. Са овом констатацијом се дјелимично слаже и сам Милошевић.

Фудбал 16.09.2016 | 21:30
ПЛ БиХ - Радников тренер Милошевић: Наставак добрих партија и против Широког!
- Ми смо провели мало времена заједно да би промјене биле уочљиве, али је у мечу против Олимпика свакако било дијелова утакмице којима могу бити задовољан. Пред нама је свакако много рада.

Тренер Милошевић обећава много рада, али вријеме неумитно тече. Већ сутра (субота) на програму је утакмица са Широким Бријегом.

- Широкобријежани су искусна екипа која дуго игра заједно. Познају се и имају аутоматизме у игри. Предводи их Бразилац Вагнер, по мени њихов главни играч. Ми госте изузетно респектујемо, а другачије се и не можемо понашати јер у досадашњих 16 медјусобних утакмица Радник има само двије побједе и један реми, анализира Милошевић.

Шансе Радника?

- Свакако да их имамо. Предводим момке велике амбиције и изузетног менталитета. Група је одлична, сви момци су мотивисани да дају све од себе на сваком тренингу. Наше је да на утакмици пружимо што више елемената на којима радимо на терену, а из такве игре неки од наших адута ће свакако доћи до изражаја, оптимиста је тренер Милошевић.

Утакмица Радник - Широки Бријег се игра у суботу од 16:00. Улазница, као и увијек, кошта 5 КМ.

Извор: БН ТВ

Коментари / 0

Оставите коментар