PL BiH - Radnikov trener Milošević: Nastavak dobrih partija i protiv Širokog!

Na prethodnoj utakmici protiv Olimpika se videlo da su fudbaleri Radnika počeli usvajati zahtjeve i fudbalsku filosofiju novog trenera Nebojše Miloševića. Sa ovom konstatacijom se djelimično slaže i sam Milošević.

Fudbal 16.09.2016 | 21:30
PL BiH - Radnikov trener Milošević: Nastavak dobrih partija i protiv Širokog!
- Mi smo proveli malo vremena zajedno da bi promjene bile uočljive, ali je u meču protiv Olimpika svakako bilo dijelova utakmice kojima mogu biti zadovoljan. Pred nama je svakako mnogo rada.

Trener Milošević obećava mnogo rada, ali vrijeme neumitno teče. Već sutra (subota) na programu je utakmica sa Širokim Brijegom.

- Širokobriježani su iskusna ekipa koja dugo igra zajedno. Poznaju se i imaju automatizme u igri. Predvodi ih Brazilac Vagner, po meni njihov glavni igrač. Mi goste izuzetno respektujemo, a drugačije se i ne možemo ponašati jer u dosadašnjih 16 medjusobnih utakmica Radnik ima samo dvije pobjede i jedan remi, analizira Milošević.

Šanse Radnika?

- Svakako da ih imamo. Predvodim momke velike ambicije i izuzetnog mentaliteta. Grupa je odlična, svi momci su motivisani da daju sve od sebe na svakom treningu. Naše je da na utakmici pružimo što više elemenata na kojima radimo na terenu, a iz takve igre neki od naših aduta će svakako doći do izražaja, optimista je trener Milošević.

Utakmica Radnik - Široki Brijeg se igra u subotu od 16:00. Ulaznica, kao i uvijek, košta 5 KM.

Izvor: BN TV

Komentari / 0

Ostavite komentar