Глигорић очекује ослобађајућу пресуду

У бањалучком Окружном суду одржано је завршно рочиште у поступку против Тихомира Глигорића, бившег директора Републичке управе за геодетске и имовинско-правне послове. Глигорић се нада ослобађајућој пресуди.

Република Српска 16.09.2016 | 20:20
Глигорић очекује ослобађајућу пресуду
Након три године од покретања истраге, одржано је завршно рочиште против Тихомира Глигорића, бившег директора РУГИП-а, за несавјестан рад у служби.

Све вријеме смо упозоравали да оптужница није могла да иде пред суд, односно да није било доказа за оно за шта сам оптужен, каже Глигорић.

Комплетно суђење обиљежила су два различита приступка у предмету, каже Глигорићев адвокат.

Изрицање пресуде у случају „Глигорић“ заказано је за понедјељак, 19. септембар, у 15 часова.



БН телевизија

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

РУГИП

17.09.2016 08:51

Глигорића треба ослободити за ово дјело од 260 000 КМ којима је плаћао станове и уживања Деурићу, Бајићу, Ђокану, Стојчиновићу и др. који су за ово свједочили против њега.

ОДГОВОРИТЕ
Name

радник РГУ

17.09.2016 08:56

Шта се сада ради у Геисетско-имовинској управи, на челу са Комљеновићем и пом. Радуљем, Деурићем ,Станковићем, Даниелом, Мишковићем, Ћаном! Утрошили су десетина милиона КМ ненамјенски, а да ништа нису урадили што РГУ треба законски радити.Кад њих суд поћера, тераће их док су живи! Онада ће теретити Додика као налогодавца!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ргу-2

17.09.2016 09:00

Сад нека Анђелка Зимић води послове Геодетске управе па формирају катастар кућних бројева, катастар људских ресурса, а посебно жена, а све донацијом Шведске владе (прање пара-обавјестит ће мо Шведску владу), уз обилату награду руководним у РГУ (ПЛАВЕ КОВЕРТЕ!)

ОДГОВОРИТЕ