Gligorić očekuje oslobađajuću presudu

U banjalučkom Okružnom sudu održano je završno ročište u postupku protiv Tihomira Gligorića, bivšeg direktora Republičke uprave za geodetske i imovinsko-pravne poslove. Gligorić se nada oslobađajućoj presudi.

Republika Srpska 16.09.2016 | 20:20
Gligorić očekuje oslobađajuću presudu
Nakon tri godine od pokretanja istrage, održano je završno ročište protiv Tihomira Gligorića, bivšeg direktora RUGIP-a, za nesavjestan rad u službi.

Sve vrijeme smo upozoravali da optužnica nije mogla da ide pred sud, odnosno da nije bilo dokaza za ono za šta sam optužen, kaže Gligorić.

Kompletno suđenje obilježila su dva različita pristupka u predmetu, kaže Gligorićev advokat.

Izricanje presude u slučaju „Gligorić“ zakazano je za ponedjeljak, 19. septembar, u 15 časova.



BN televizija

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

RUGIP

17.09.2016 08:51

Gligorića treba osloboditi za ovo djelo od 260 000 KM kojima je plaćao stanove i uživanja Deuriću, Bajiću, Đokanu, Stojčinoviću i dr. koji su za ovo svjedočili protiv njega.

ODGOVORITE
Name

radnik RGU

17.09.2016 08:56

Šta se sada radi u Geisetsko-imovinskoj upravi, na čelu sa Komljenovićem i pom. Raduljem, Deurićem ,Stankovićem, Danielom, Miškovićem, Ćanom! Utrošili su desetina miliona KM nenamjenski, a da ništa nisu uradili što RGU treba zakonski raditi.Kad njih sud poćera, teraće ih dok su živi! Onada će teretiti Dodika kao nalogodavca!

ODGOVORITE
Name

rgu-2

17.09.2016 09:00

Sad neka Anđelka Zimić vodi poslove Geodetske uprave pa formiraju katastar kućnih brojeva, katastar ljudskih resursa, a posebno žena, a sve donacijom Švedske vlade (pranje para-obavjestit će mo Švedsku vladu), uz obilatu nagradu rukovodnim u RGU (PLAVE KOVERTE!)

ODGOVORITE