Ристић: Као и увијек, на побједу у дербију!

Заменик капитена Црвене звезде Михаило Ристић рекао је да су очекивања "звездашке јавности" увек иста, а то је победа у "вечитом" дербију против Партизана.

Фудбал 17.09.2016 | 11:30
Ристић: Као и увијек, на побједу у дербију!
"Очекивања звездашке јавности су увек иста, а то је победа у дербију. Дружење с навијачима је лепа увертира у меч. Узбуђење је све веће како се утакмица приближава, јер је дерби увек пун емоција и набоја", рекао је Ристић.

Звезда је у серији победа и актуелни је шампион.

"Не знам да ли смо растерећени, али имамо самопоуздање. Мирни смо у главама. Знамо отприлике шта нас чека, знамо отприлике каква ће утакмица бити тамо. Нико не може да зна шта ће да буде и како ће да се заврши, а ми ћемо да играмо максимално и да идемо на победу", рекао је Ристић.

Он је казао да то што је Звезда прва и има девет бодова више од петопласираног Партизана неће утицати на ток меча.

"Тај фактор позиције на табели ће се занемарити на овој утакмици. Мислим да су они у благој предности јер играју на свом стадиону. То утиће на екипу, јер је много другачије него кад се игра у гостима. Сад, не знам како ће то утицати на њих", додао је 20-годишњи фудбалер.

Млади играч није умео да одговори на питање како ће промена тренера утицати на екипу.

"Не знам, не пратим их претерано, али познајем екипу. Добри су, квалитетни, имају добре играче на свакој позицији", изјавио је Ристић.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар