Ristić: Kao i uvijek, na pobjedu u derbiju!

Zamenik kapitena Crvene zvezde Mihailo Ristić rekao je da su očekivanja "zvezdaške javnosti" uvek ista, a to je pobeda u "večitom" derbiju protiv Partizana.

Fudbal 17.09.2016 | 11:30
Ristić: Kao i uvijek, na pobjedu u derbiju!
"Očekivanja zvezdaške javnosti su uvek ista, a to je pobeda u derbiju. Druženje s navijačima je lepa uvertira u meč. Uzbuđenje je sve veće kako se utakmica približava, jer je derbi uvek pun emocija i naboja", rekao je Ristić.

Zvezda je u seriji pobeda i aktuelni je šampion.

"Ne znam da li smo rasterećeni, ali imamo samopouzdanje. Mirni smo u glavama. Znamo otprilike šta nas čeka, znamo otprilike kakva će utakmica biti tamo. Niko ne može da zna šta će da bude i kako će da se završi, a mi ćemo da igramo maksimalno i da idemo na pobedu", rekao je Ristić.

On je kazao da to što je Zvezda prva i ima devet bodova više od petoplasiranog Partizana neće uticati na tok meča.

"Taj faktor pozicije na tabeli će se zanemariti na ovoj utakmici. Mislim da su oni u blagoj prednosti jer igraju na svom stadionu. To utiće na ekipu, jer je mnogo drugačije nego kad se igra u gostima. Sad, ne znam kako će to uticati na njih", dodao je 20-godišnji fudbaler.

Mladi igrač nije umeo da odgovori na pitanje kako će promena trenera uticati na ekipu.

"Ne znam, ne pratim ih preterano, ali poznajem ekipu. Dobri su, kvalitetni, imaju dobre igrače na svakoj poziciji", izjavio je Ristić.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar