Откривена тајна смрада на Етихаду...!

Узалуд милиони, спас је у белом луку! Наиме, особље задужено за одржавање терена у паузама између две утакмице прекрива тонама белог лука травнату подлогу!

Фудбал 18.09.2016 | 13:00
Откривена тајна смрада на Етихаду...!
Манчестер Сити је фудбалски клуб чији богати власници из Уједињених Арапских Емирата "леже“ на новцу, довођење појачање не представља никакав проблем, као ни врхунских тренера, али када је у питању одржавање траве и терена на Етихаду надлежне службе Грађана очигледно се ослањају на старе, проверене рецепте.

Додуше, то за последицу има помало и непријатан мирис који осете сви посетиоци на стадиону, али трава на овом терену изгледа заиста добро.

А у чему је тајна? Нећете веровати, у белом луку! Наиме, особље задужено за одржавање терена у паузама између две утакмице прекрива тонама белог лука травнату подлогу.

Бели лук уништава и онеспособљава паразите који једу траву, тако да је то релативно јефтин, а лак и прилично ефикасан начин за борбу са овим напастима.

Сити жели да омогући својим фудбалерима да играју на врхунској подлози, а на сличан начин третирају се и терени у тренинг центру клуба

Једини проблем је тај што током недеље запослени у клупским просторијама осећају мирис белог лука, али су засад изгледа сви спремни да истрпе нешто зарад успеха клуба.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар