Otkrivena tajna smrada na Etihadu...!

Uzalud milioni, spas je u belom luku! Naime, osoblje zaduženo za održavanje terena u pauzama između dve utakmice prekriva tonama belog luka travnatu podlogu!

Fudbal 18.09.2016 | 13:00
Otkrivena tajna smrada na Etihadu...!
Mančester Siti je fudbalski klub čiji bogati vlasnici iz Ujedinjenih Arapskih Emirata "leže“ na novcu, dovođenje pojačanje ne predstavlja nikakav problem, kao ni vrhunskih trenera, ali kada je u pitanju održavanje trave i terena na Etihadu nadležne službe Građana očigledno se oslanjaju na stare, proverene recepte.

Doduše, to za posledicu ima pomalo i neprijatan miris koji osete svi posetioci na stadionu, ali trava na ovom terenu izgleda zaista dobro.

A u čemu je tajna? Nećete verovati, u belom luku! Naime, osoblje zaduženo za održavanje terena u pauzama između dve utakmice prekriva tonama belog luka travnatu podlogu.

Beli luk uništava i onesposobljava parazite koji jedu travu, tako da je to relativno jeftin, a lak i prilično efikasan način za borbu sa ovim napastima.

Siti želi da omogući svojim fudbalerima da igraju na vrhunskoj podlozi, a na sličan način tretiraju se i tereni u trening centru kluba

Jedini problem je taj što tokom nedelje zaposleni u klupskim prostorijama osećaju miris belog luka, ali su zasad izgleda svi spremni da istrpe nešto zarad uspeha kluba.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar