Погба, ниси Меси, не дави ту лопту толико!

Жозе, доведи му Модрића или Кроса да му кажу шта да ради! Најскупљи фудбалер у историји поново на удару критика...

Фудбал 18.09.2016 | 16:30
Погба, ниси Меси, не дави ту лопту толико!
Пре неколико дана морао је да трпи ударе Џејмија Карагера, после пораза на гостовању код Фајенорда Пол Сколс се окомио на Пола Погбу. Цена која га је учинила најскупљим играчем у историји фудбала чини своје. Од новог везисте Манчестер јунатеда очекује се само највише. Али Пол Сколс сматра да је Погбина основна грешка баш у томе што покушава да задовољи цео свет.

"Његове игре ће доћи, али тренутно не знам ни шта игра. Ни која му је позиција. Не знам да ли уопште има позицију? Или му је речено да игра где хоће? Некад га има свуда. Превише свуда. Превише се труди. Покушава да предрибла тројицу или четвротицу ривала, трчи са лоптом... Требало би да игра много једноставније за сада", без длаке на језику ће Сколс.

"То није играч кога је Манчестер јунајтед купио. Није довео Лионела Месија да крене напред и да сваки пут пролази поред петорице пре но што ће је боцнути у ћоше.. Довели су снажног, моћног везисту који може да узме лопту, да стане на њу. Вешт је, може да крене напред, може да потрчи. Ако одигра на контакт или два, дода лопту Златану и отвори се... Нико неће моћи против тога", саветује Сколс наслдника у Јунајтедовој вези.

Али зна и Сколс да су мале вајде од тога. Погби су тек 23 године. Њему је још потребан неко да га усмерава на самом терену. Као што је некад радио бриљантни Андреа Пирло.

"Треба му везиста који ће моћи да контролише ритам, који ће моћи да контролише где Пол иде. Мурињу је потребан такав играч. Лука Модрић или Тони Крос. И мислим да би могао да их доведе. Пол Погба би поред њих изгледао много боље".

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар