Pogba, nisi Mesi, ne davi tu loptu toliko!

Žoze, dovedi mu Modrića ili Krosa da mu kažu šta da radi! Najskuplji fudbaler u istoriji ponovo na udaru kritika...

Fudbal 18.09.2016 | 16:30
Pogba, nisi Mesi, ne davi tu loptu toliko!
Pre nekoliko dana morao je da trpi udare Džejmija Karagera, posle poraza na gostovanju kod Fajenorda Pol Skols se okomio na Pola Pogbu. Cena koja ga je učinila najskupljim igračem u istoriji fudbala čini svoje. Od novog veziste Mančester junateda očekuje se samo najviše. Ali Pol Skols smatra da je Pogbina osnovna greška baš u tome što pokušava da zadovolji ceo svet.

"Njegove igre će doći, ali trenutno ne znam ni šta igra. Ni koja mu je pozicija. Ne znam da li uopšte ima poziciju? Ili mu je rečeno da igra gde hoće? Nekad ga ima svuda. Previše svuda. Previše se trudi. Pokušava da predribla trojicu ili četvroticu rivala, trči sa loptom... Trebalo bi da igra mnogo jednostavnije za sada", bez dlake na jeziku će Skols.

"To nije igrač koga je Mančester junajted kupio. Nije doveo Lionela Mesija da krene napred i da svaki put prolazi pored petorice pre no što će je bocnuti u ćoše.. Doveli su snažnog, moćnog vezistu koji može da uzme loptu, da stane na nju. Vešt je, može da krene napred, može da potrči. Ako odigra na kontakt ili dva, doda loptu Zlatanu i otvori se... Niko neće moći protiv toga", savetuje Skols nasldnika u Junajtedovoj vezi.

Ali zna i Skols da su male vajde od toga. Pogbi su tek 23 godine. Njemu je još potreban neko da ga usmerava na samom terenu. Kao što je nekad radio briljantni Andrea Pirlo.

"Treba mu vezista koji će moći da kontroliše ritam, koji će moći da kontroliše gde Pol ide. Murinju je potreban takav igrač. Luka Modrić ili Toni Kros. I mislim da bi mogao da ih dovede. Pol Pogba bi pored njih izgledao mnogo bolje".

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar