Помрачење Мјесеца: Како то утиче на вас?

Данас, 16. септембра је дјелимично помрачење Мјесеца које ће се видјети из наших крајева. Астрономи кажу како призор неће бити спектакуларан јер се ради о помрачењу прузрокованом Земљином полусјеном.

Свијет 16.09.2016 | 11:50
Помрачење Мјесеца: Како то утиче на вас?
Али, људи ће моћи осјетити промјену енергије у ваздуху. Наиме, помрачење Мјесеца утиче на нашу подсвијест, расположење и одлуке које доносимо - и то негативно.

Требало би пазити код процјењивања неких ситуација јер би процјена могла бити погрешна. Зато је важно јако добро размислити прије доношења важних одлука.

Треба припазити и за воланом јер би пуно возача могло бити под утицајем алкохола или неке дроге. Ради се о томе да ово помрачење појачава осјећај зависности.

Будите опрезни и како утичете на чланове породице, љубавне партнере и остале људе којима сте окружени. Немојте исхитрено реаговати.

Пажљиви будите и с финансијама. Неки људи, посебно жене (јер су оне осјетљивије на помрачење Мјесеца) могли би се осјећати несхваћено, малодушно, несигурно па и неуротично.

Оба пола могу имати проблема са задржавањем течности у тијелу и отицањем руку и ногу. Више него иначе, људи ће имати главобоље, проблеме с видом, високим притиском и срцем, пише Атма. 







Извор: Агенције

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

вип-тетка СПЛИТ

16.09.2016 09:53

Мени је свидно било помрацења или не само да буде сеxа сваки дан јер ми је то највеца радост

ОДГОВОРИТЕ
Name

врс рви

16.09.2016 12:09

Нама се давно све помрачило па мјесец не игра никакву улогу

ОДГОВОРИТЕ