Шта о Кости каже Клоп, а шта Конте?!

Дијего Коста био је тема конференције за медије пред меч Челсија и Ливерпула.

Фудбал 16.09.2016 | 16:30
Шта о Кости каже Клоп, а шта Конте?!
У Ливерпулу и у Лондону одржане су конференције за медије, али је једна тема била заједничка.

Дијего Коста...

О нападачу "плаваца" причали су и менаџер Челсија Антонио Конте и менаџер Ливерпула Јирген Клоп пошто је "искрсло" питање о њему, његовом понашању, квалитету и уопште улози коју ће имати у дуелу ова два тима у петак од 21 час.

Првобитно се обратио Јирген Клоп...

"Он је прави ратник на терену. Користи своје тело све време и то је његов квалитет. Био је незаустављив против Свонсија (2:2). Он је светска класа и не постоји бољи комплимент од тог...", биле су прве речи Јиргена Клопа на коментар о шпанском нападачу.

А, онда је послао поруку својим дефанзивцима.

"Морамо бити агресивни када играмо против њега... Ако сте у 'пријатељска утакмица моду' немате шансе против њега".

Да ли то значи да се спремају и неке провокације за њега?

"Не, ни случајно... То није део наше припреме. Никад у животу нисам рекао својим играчима 'видите, овај је близу црвеног картона, урадите све што можете како би га добио'. Он већ има добар однос са Контеом и мења се. Он је агресиван играч, биће велика борба, али нећемо покушати да само њега одстранимо из игре Челсија", поручио је он.

У другом граду и пред другим новинарима обратио се и Антонио Конте.

Осим што је исхвалио Јиргена Клопа као менаџера и потврдио да Челси нема избора и да ће Давид Луиз играти у петак (повреда Џона Терија) дуго је говорио и о свом нападачу који има већ три картона у пет утакмица.

"Не бринем о томе. Показао је карактер против Свонсија у веома тешкој ситуацији по њега. Он је веома страствен и желимо да му ту страст ваљано каналишемо. Он је свестан тога да је близу суспензије, а тешко је то играчима и рећи на утакмици... Деси се!", казао је Конте.

Да ли ће можда Конте заиграти са неким другим нападачем, иако Коста већ има четири гола на свом конту?

"Имамо и Мишија Батшуајиа, који је фантастичан играч и спреман је да докаже шта може. Такође, ту је и Рубен Лофтус-Чик од кога смо видели да може да игра на тој позицији", казао је он.

Мислите ли да ће Коста сутра проћи без сукоба са неким од играча Ливерпула?

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар