САД и Јужна Кореја: Пјонгјанг у пепео!

Ким Џонг Ун је поново подстакао на ратну пуцњаву након што је покренуо тест највеће нуклеарне бомбе икада у Северној Кореји.

Свијет 15.09.2016 | 22:50
САД и Јужна Кореја: Пјонгјанг у пепео!
Стигло је упозорење да би удар могао бити покренут до Божића и да је ова ракета сада способна да досегне у било који кутак света.

Али чини се да је њиховим љутим непријатељима у Сеулу било доста.

Највиши војни умови Јужне Кореје развијају мастер план за потпуно уништење базе операција севернокорејског тиранина.

Извори из Јужне Кореје су открили да ће нација осути паљбу на Пјонгјанг ако буду имали само наговештај да Северна Кореја може да покрене нуклеарни напад.

Обећали су да ће користити ракетне нападе и артиљерију да сравне делове града у настојању да истребе лидере Северне Кореје.

Сеул је ову стратегију назвао Масивна казна и одмазда Кореје и већ су поставили своје тенкове дуж границе у припреми за тотални рат.

Председница Јужне Кореје, Парк Геун Хје, је већ осудила најновију нуклеарну пробу севернокорејског вође као акт “манијакалне безобзирности.“

Али полудели Ким је упозорио свет да “неће дозволити уцене“ и обећао да ће наставити да појачава свој програм нуклеарног оружја.

Тензије су изузетно затегнуте између два народа пошто Северна Кореја гаји амбиције да поново уједини два народа у једну империју.

САД су поставиле своје најбоље нуклеарне бомбардере у региону у покрету који је изазвао Кима да их назове “бедним псима.“

Извор је реако за новинарску агенцију Јонхап:

“Свака област Пјонгјанга, посебно тамо где је можда сакривено руководство Северне Кореје, биће потпуно уништена балистичким ракетама и високо експлозивним гранатама чим Северна Кореја покаже неке знаке коришћења нуклеарног оружја.

Другим речима, главни град Северне Кореје ће се свести на пепео и биће уклоњен са мапе.

Оперативни концепт министарства одбране Масивна казна и одмазда Кореје има за циљ потпуно брисање одређеног дела Пјонгјанга са мапе.“

Конфликт је подешен на ишчекивање у пацифичком региону, док две Кореје чине део застрашујуће апокалипсе која би могла да прерасте у Трећи светски рат.

Владимир Путин је обећао да ће “решити“ нуклеарну кризу Северне Кореје пошто се спрема да се састане са званичницима у Јужној Кореји.

Извор: Wебтрибуне.рс

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

РадикалНО

15.09.2016 20:16

Ма хајде Кими братко само рокај мрске западне агресоре.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хм

15.09.2016 20:21

Греска у тексту. То је један народ. Производјаци и трговци орузјем су га завадили и подијелили створивси љуте непријатеље од њих.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ме

15.09.2016 20:29

Овај це нас све побити Као мраве, ..

ОДГОВОРИТЕ