Мото ГП: Маркезова ''теорија релативитета''!

Шпанац нема аргументе, јер Педроса је на истој Хонди тукао и њега, али и Лоренца и Росија.

Остали спортови 16.09.2016 | 13:45
Мото ГП: Маркезова ''теорија релативитета''!
Да, наравно да је Репсол Хонда могла да победи на претходној трци. Ми смо типовали на Маркеза, а победио је Дани Педроса. Испоставило се да смо били управу, једноставно Хонда је имала комбинацију за победу, али која је вероватноћа била да ће Марка Маркеза прешишати Педроса? Колико је реално било да ће победити други возач екипе, и то у лудој трци у којој претиче Хорхеа Лоренца, па и Валентина Росија? Све ово нико није могао предвидети, па се само намеће питање Маркезовог става по питању властите инфериорности у ситуацији у којој се видело да Хонда располаже убојитим оружијем које је кадро да донесе победу.

„Узевши све у обзир, нисам могао да нађем неко право решење. Зато сам правио компромисе, пробао сам све што сам знао, али нисам успео. Током целог викенда нисам имао добар осећај, тако да морам да будем задовољан“, рекао је дипломатски Маркез и наставио са причом.

„Схватите, све је била ствар пнеуматика. Стално напредујемо, електроника је све боља, једино ми смета што убрзање није нешто боље. Ту би се још нешто могло учинити“, тврди Марк Маркез, па је закључак да су за његове заостатке у Сан Марину на стази Марко Симончели одговорни пнеуматици.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар