Moto GP: Markezova ''teorija relativiteta''!

Španac nema argumente, jer Pedrosa je na istoj Hondi tukao i njega, ali i Lorenca i Rosija.

Ostali sportovi 16.09.2016 | 13:45
Moto GP: Markezova ''teorija relativiteta''!
Da, naravno da je Repsol Honda mogla da pobedi na prethodnoj trci. Mi smo tipovali na Markeza, a pobedio je Dani Pedrosa. Ispostavilo se da smo bili upravu, jednostavno Honda je imala kombinaciju za pobedu, ali koja je verovatnoća bila da će Marka Markeza prešišati Pedrosa? Koliko je realno bilo da će pobediti drugi vozač ekipe, i to u ludoj trci u kojoj pretiče Horhea Lorenca, pa i Valentina Rosija? Sve ovo niko nije mogao predvideti, pa se samo nameće pitanje Markezovog stava po pitanju vlastite inferiornosti u situaciji u kojoj se videlo da Honda raspolaže ubojitim oružijem koje je kadro da donese pobedu.

„Uzevši sve u obzir, nisam mogao da nađem neko pravo rešenje. Zato sam pravio kompromise, probao sam sve što sam znao, ali nisam uspeo. Tokom celog vikenda nisam imao dobar osećaj, tako da moram da budem zadovoljan“, rekao je diplomatski Markez i nastavio sa pričom.

„Shvatite, sve je bila stvar pneumatika. Stalno napredujemo, elektronika je sve bolja, jedino mi smeta što ubrzanje nije nešto bolje. Tu bi se još nešto moglo učiniti“, tvrdi Mark Markez, pa je zaključak da su za njegove zaostatke u San Marinu na stazi Marko Simončeli odgovorni pneumatici.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar