Пепов први БИНГО! Коларов у тиму кола Лиге шампиона, ту је и Душко Тошић!

Откако је Гвардиола стигао на Етихад српски интернационалац је процветао!

Фудбал 15.09.2016 | 16:00
Пепов први БИНГО! Коларов у тиму кола Лиге шампиона, ту је и Душко Тошић!
Са зебњом су навијачи Манчестер Ситија испратили први експеримент Пепа Гвардиоле и пребацивање Александра Коларова на место штопера. Били су изненађени резултатима. Позитивно изненађени. Али био је тамо почетак серије. Јер 30-годишњи српски дефанзивац ове сезоне као да не може да погреши, па из меча у меча одушевљава фудбалску јавност.

Статистички сајт WхоСцоред.цом тако га је чак прогласио за најбољег играча у синоћњој Ситијевој победи над Борусијом Менхенгладбах, без обзира на то што је Серхио Агуеропостигао хет-трик. Било како, Коларов, који је против Ждребаца опет играо на природној позицији левог бека, заузео је и место у најбољем тиму првог кола Лиге шампиона по избору већ поменутог портала.

И да не буде да је такав суд донесен без основа: у осмом минуту асистенција за Агуеракод првог гола, седам добијених ваздушних дуела, три успешна старта, још три пресечена противничка напада уз чак седам отклоњених опасности пред Ситијевим голом. Све скупа довољно за оцену 9,52 и место у тиму кола у избору WхоСцоред.цом сајта.

Одмах до њега - Душко Тошић о чијој смо маестралној партији против Бенфике већ писали. Ко воли да чита, укратко: Тошић је добио 13 од 15 дуела на Лужу.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар