Pepov prvi BINGO! Kolarov u timu kola Lige šampiona, tu je i Duško Tošić!

Otkako je Gvardiola stigao na Etihad srpski internacionalac je procvetao!

Fudbal 15.09.2016 | 16:00
Pepov prvi BINGO! Kolarov u timu kola Lige šampiona, tu je i Duško Tošić!
Sa zebnjom su navijači Mančester Sitija ispratili prvi eksperiment Pepa Gvardiole i prebacivanje Aleksandra Kolarova na mesto štopera. Bili su iznenađeni rezultatima. Pozitivno iznenađeni. Ali bio je tamo početak serije. Jer 30-godišnji srpski defanzivac ove sezone kao da ne može da pogreši, pa iz meča u meča oduševljava fudbalsku javnost.

Statistički sajt WhoScored.com tako ga je čak proglasio za najboljeg igrača u sinoćnjoj Sitijevoj pobedi nad Borusijom Menhengladbah, bez obzira na to što je Serhio Agueropostigao het-trik. Bilo kako, Kolarov, koji je protiv Ždrebaca opet igrao na prirodnoj poziciji levog beka, zauzeo je i mesto u najboljem timu prvog kola Lige šampiona po izboru već pomenutog portala.

I da ne bude da je takav sud donesen bez osnova: u osmom minutu asistencija za Aguerakod prvog gola, sedam dobijenih vazdušnih duela, tri uspešna starta, još tri presečena protivnička napada uz čak sedam otklonjenih opasnosti pred Sitijevim golom. Sve skupa dovoljno za ocenu 9,52 i mesto u timu kola u izboru WhoScored.com sajta.

Odmah do njega - Duško Tošić o čijoj smo maestralnoj partiji protiv Benfike već pisali. Ko voli da čita, ukratko: Tošić je dobio 13 od 15 duela na Lužu.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar