Савићевића изненадили Берлускони и Јувентус!

Дејан Савићевић разочаран је стањем у Милану, односом Интера према Стевану Јоветићу, те изненађен трансфер политиком Јувентуса.

Фудбал 16.09.2016 | 17:30
Савићевића изненадили Берлускони и Јувентус!
Председник ФС Црне Горе је врхунац играчке каријере доживео управо у дресу Милана с којим је три пута био шампион Италије и једном Европе.

"Не могу да верујем да Берлускони више није газда клуба. Биће ми потребне године да се навикнем на то. Мислим да је пад Милана почео када је морао да прода Златана Ибрахимовића и Тијага Силву. Тада су могли да продају Антонија Касана, Алешандреа Пата и Робиња и узети милионе, али ту двојицу играча нису смели да продају", рекао је Савићевићза "Газету дело Спорт".

Осим Берлусконија, овог лета га је изненадио и четвороструки узастопни шампион Италије.

"Изненађен сам одлуком Јувентуса да потроши 90 милиона на Игуаина. Они су углавном продавали играче попут Зинедина Зидана и Кристијана Вијерија за велики новац, а нису много трошили", рекао је први човек црногорског фудбала.

С друге стране, разочарао га је највећи Миланов ривал, градски конкурент Интер, због земљака.

"Стеван Јоветић је доказао да је велики играч. У Манчестер Ситију су га мучиле повреде, а у Интеру је прошле сезоне погрешио Роберто Манчини. Јоветић не може да игра класичног шпица већ "десетку" или левог нападача", закључио је "Геније".

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар