Savićevića iznenadili Berluskoni i Juventus!

Dejan Savićević razočaran je stanjem u Milanu, odnosom Intera prema Stevanu Jovetiću, te iznenađen transfer politikom Juventusa.

Fudbal 16.09.2016 | 17:30
Savićevića iznenadili Berluskoni i Juventus!
Predsednik FS Crne Gore je vrhunac igračke karijere doživeo upravo u dresu Milana s kojim je tri puta bio šampion Italije i jednom Evrope.

"Ne mogu da verujem da Berluskoni više nije gazda kluba. Biće mi potrebne godine da se naviknem na to. Mislim da je pad Milana počeo kada je morao da proda Zlatana Ibrahimovića i Tijaga Silvu. Tada su mogli da prodaju Antonija Kasana, Alešandrea Pata i Robinja i uzeti milione, ali tu dvojicu igrača nisu smeli da prodaju", rekao je Savićevićza "Gazetu delo Sport".

Osim Berluskonija, ovog leta ga je iznenadio i četvorostruki uzastopni šampion Italije.

"Iznenađen sam odlukom Juventusa da potroši 90 miliona na Iguaina. Oni su uglavnom prodavali igrače poput Zinedina Zidana i Kristijana Vijerija za veliki novac, a nisu mnogo trošili", rekao je prvi čovek crnogorskog fudbala.

S druge strane, razočarao ga je najveći Milanov rival, gradski konkurent Inter, zbog zemljaka.

"Stevan Jovetić je dokazao da je veliki igrač. U Mančester Sitiju su ga mučile povrede, a u Interu je prošle sezone pogrešio Roberto Mančini. Jovetić ne može da igra klasičnog špica već "desetku" ili levog napadača", zaključio je "Genije".

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar