Гризман отпустио менаџера, може све сам!

Француски нападач сам ће бринути о свом уговору, преговорима, будућим трансферима...

Фудбал 18.09.2016 | 18:00
Гризман отпустио менаџера, може све сам!
Антоан Гризман одлучио је да лично води своју каријеру.

Сјајни Француз, лидер Атлетико Мадрида, свестан је да и без помоћи менаџера може добро да уновчи своје партије, пошто је предводио прошле сезоне екипу до финала Лиге шампиона, а потом је са шест постигнутих голова проглашен и најбољим играчем Европског првенства.

После заиста сјајног лета на личном плану и номинације за најбољег играча Европе, све се гласније говори да је Челси заиста заинтересован да га доведе на Стамфорд бриџ. О тој понуди, као и свим осталим интересовањима, убудуће ће одлучивати сам.

Гризман је у четвртак у једном интервјуу и озваничио да је дао отказ свом менаџеру.

"Сада ћу радити без агента, али ћу увек тражити савет од свог оца и од свог ментора, Ерика Олхатса", открио је нападач француском листу "Л'Екип".

У таквој ситуацији, одавно заинтересовани представници Челсија, Манчестер јунајтеда и Арсенала директно ће окретати његов број.

Међутим, о томе да ли ће се и преселити у Енглеску одлучиваће Атлетико Мадрид, за који је Гризман везан уговором до 2021. године, са откупном клаузулом од 100 милиона евра.

С обзиром на то да је Атлетико и даље под казном УЕФА и да ће му бити забрањено довођење играча све до јануара 2018. године, јасно је да ће заинтересовани клубови морати да плате пун износ за Гризмана и да никакве размене играча неће долазити у обзир.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар