Grizman otpustio menadžera, može sve sam!

Francuski napadač sam će brinuti o svom ugovoru, pregovorima, budućim transferima...

Fudbal 18.09.2016 | 18:00
Grizman otpustio menadžera, može sve sam!
Antoan Grizman odlučio je da lično vodi svoju karijeru.

Sjajni Francuz, lider Atletiko Madrida, svestan je da i bez pomoći menadžera može dobro da unovči svoje partije, pošto je predvodio prošle sezone ekipu do finala Lige šampiona, a potom je sa šest postignutih golova proglašen i najboljim igračem Evropskog prvenstva.

Posle zaista sjajnog leta na ličnom planu i nominacije za najboljeg igrača Evrope, sve se glasnije govori da je Čelsi zaista zainteresovan da ga dovede na Stamford bridž. O toj ponudi, kao i svim ostalim interesovanjima, ubuduće će odlučivati sam.

Grizman je u četvrtak u jednom intervjuu i ozvaničio da je dao otkaz svom menadžeru.

"Sada ću raditi bez agenta, ali ću uvek tražiti savet od svog oca i od svog mentora, Erika Olhatsa", otkrio je napadač francuskom listu "L'Ekip".

U takvoj situaciji, odavno zainteresovani predstavnici Čelsija, Mančester junajteda i Arsenala direktno će okretati njegov broj.

Međutim, o tome da li će se i preseliti u Englesku odlučivaće Atletiko Madrid, za koji je Grizman vezan ugovorom do 2021. godine, sa otkupnom klauzulom od 100 miliona evra.

S obzirom na to da je Atletiko i dalje pod kaznom UEFA i da će mu biti zabranjeno dovođenje igrača sve do januara 2018. godine, jasno je da će zainteresovani klubovi morati da plate pun iznos za Grizmana i da nikakve razmene igrača neće dolaziti u obzir.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar