Да ли Хилари Клинтон има двојницу?

Неки амерички медији и аналитичари тврде да Хилари Клинтон има двојницу која је мијења док је болесна, чиме прикрива право стање своје болести, преноси британски "Дејли мејл".

Свијет 15.09.2016 | 13:41
Да ли Хилари Клинтон има двојницу?
Америчка предсједничка кампања препуна је бизарности и међусобних оптужби републиканског кандидата Доналда Трампа и кандидата демократа Хилари Клинтон, као и видљиве пристрасности већине америчких медија који фаворизују Клинтонову.

Њој је позлило 11. септембра на комеморацији жртвама терористичких напада из 2001. године, а медији су навели да се она тада и онесвијестила.

Након што је попила воде и мало се освјежила, Клинтонова је дошла себи. Послије тога признала је да има упалу плућа. Опоравља се, а кампању би требало да настави ускоро.

Међутим, неки "теоретичари завјере" тврде да жена која је изашла из куће Хиларине и Билове кћерке Челзи Клинтон након опоравка није била мајка Клинтонове, већ њена двојница.

Неки од оних који сумњају у идентитет Клинтонове тврде да се "на основу фотографија види да Клинтонова има дужи кажипрст од прстењака /домалог прста/".

Извор: Агенције

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

МИХАИЛО МИКИЦ

15.09.2016 12:23

Зар народ у Босни не зна да Хилари има своју двојницу? Ни Бил Клинтон не мозе да разликују у кревету праву од лазне Хилари! Толико су пуно слицне!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре.Михаило

15.09.2016 13:56

Не прескаци терапију,јер кад год је неузмес из тебе излазе небулозе.

Name

МИХАИЛО МИКИЦ

15.09.2016 15:32

Дзабе ти мујо узимас своју терапију лизајуци американцима дупе. Дуполисце нико не поднесу осим педера и лезбејки!

Name

Ре Микићу

15.09.2016 13:24

Зар незнаш да је и у твоје доле иста као и у Хилари и да их Клинтон неможе разликовати доведи па се увјери ееее ти знаш нешто о Хилари као да си сњом расто ниси мако нигдје даље од Босне скоро прикључио интернет и сад нешто паметујеш завршио 4 разреда основне и купио књиге од петог и сад лупаш као отворен прозор на промаји!

ОДГОВОРИТЕ
Name

МИХАИЛО МИКИЦ

15.09.2016 21:51

Цитајуци колико си паметан ИЗГЛЕДА да висе од цетири разреда сколе ти назалист и ненас. Опрости сто ниси могао у сколу да идес и разреде да понављас. Разумијем. Био је рат!

Name

Црни

15.09.2016 13:27

МИХАИЛО ти не знаш гдје си шупаљ док ти доктор не каже фати се какве школе модеран небио

ОДГОВОРИТЕ