Da li Hilari Klinton ima dvojnicu?

Neki američki mediji i analitičari tvrde da Hilari Klinton ima dvojnicu koja je mijenja dok je bolesna, čime prikriva pravo stanje svoje bolesti, prenosi britanski "Dejli mejl".

Svijet 15.09.2016 | 13:41
Da li Hilari Klinton ima dvojnicu?
Američka predsjednička kampanja prepuna je bizarnosti i međusobnih optužbi republikanskog kandidata Donalda Trampa i kandidata demokrata Hilari Klinton, kao i vidljive pristrasnosti većine američkih medija koji favorizuju Klintonovu.

Njoj je pozlilo 11. septembra na komemoraciji žrtvama terorističkih napada iz 2001. godine, a mediji su naveli da se ona tada i onesvijestila.

Nakon što je popila vode i malo se osvježila, Klintonova je došla sebi. Poslije toga priznala je da ima upalu pluća. Oporavlja se, a kampanju bi trebalo da nastavi uskoro.

Međutim, neki "teoretičari zavjere" tvrde da žena koja je izašla iz kuće Hilarine i Bilove kćerke Čelzi Klinton nakon oporavka nije bila majka Klintonove, već njena dvojnica.

Neki od onih koji sumnjaju u identitet Klintonove tvrde da se "na osnovu fotografija vidi da Klintonova ima duži kažiprst od prstenjaka /domalog prsta/".

Izvor: Agencije

Komentari / 6

Ostavite komentar
Name

MIHAILO MIKIC

15.09.2016 12:23

Zar narod u Bosni ne zna da Hilari ima svoju dvojnicu? Ni Bil Klinton ne moze da razlikuju u krevetu pravu od lazne Hilari! Toliko su puno slicne!

ODGOVORITE
Name

Re.Mihailo

15.09.2016 13:56

Ne preskaci terapiju,jer kad god je neuzmes iz tebe izlaze nebuloze.

Name

MIHAILO MIKIC

15.09.2016 15:32

Dzabe ti mujo uzimas svoju terapiju lizajuci amerikancima dupe. Dupolisce niko ne podnesu osim pedera i lezbejki!

Name

Re Mikiću

15.09.2016 13:24

Zar neznaš da je i u tvoje dole ista kao i u Hilari i da ih Klinton nemože razlikovati dovedi pa se uvjeri eeee ti znaš nešto o Hilari kao da si snjom rasto nisi mako nigdje dalje od Bosne skoro priključio internet i sad nešto pametuješ završio 4 razreda osnovne i kupio knjige od petog i sad lupaš kao otvoren prozor na promaji!

ODGOVORITE
Name

MIHAILO MIKIC

15.09.2016 21:51

Citajuci koliko si pametan IZGLEDA da vise od cetiri razreda skole ti nazalist i nenas. Oprosti sto nisi mogao u skolu da ides i razrede da ponavljas. Razumijem. Bio je rat!

Name

Crni

15.09.2016 13:27

MIHAILO ti ne znaš gdje si šupalj dok ti doktor ne kaže fati se kakve škole moderan nebio

ODGOVORITE