Ф1: Верстапенов тип на Ред Булових пет минута!

Црвени бик има велике потенцијале у Сингапуру и у остатку шампионата. Верстапен је свестан могућности, али и уплашена конкуренција!

Остали спортови 16.09.2016 | 11:45
Ф1: Верстапенов тип на Ред Булових пет минута!
Све указује на добру Ф1 борбу у Сингапуру. Ред Бул је додуше прокоцкао шансу у Монци, али се чини да су мале шансе да се нешто слично догоди и на недељној трци. Наиме, возачи Мерцедеса су сами указали на чињеницу да њихове машине нису супериорне на сингапурској уличној писти. С тим се слажу и Данијел Рикардо, као и Макс Верстапен, јер, да подсетимо, Ред Бул је прошле сезоне на овој трци имао најбржи круг, борио се са Фераријем, док је Мерцедесов тандем тапкао у месту тражећи оправдања за неконкурентност.

„Сингапур је другачији тип стазе, очекујем да будемо снажнији и бржи. Надам се да ћемо се приближити Ферарију и намучити их више него што смо то учинили у Монци. Стаза у Сан Марину је за чисту снагу, има доста спорих кривина, дугачких праваца, па је јасно шта је ту могуће урадити. Долазе стазе који више одговарају нашем болиду, Сингапур, Малезија, Јапан и Мексико су теоретски трке на којима би требало да се истакнемо“, сасвим је јасан Верстапенкоме тренутно иде наруку и нешто већа нервоза код Мерцедесових такмичара који су сада забављени интерним дуелом, али и техничким чињеницама на основу којих немачка екипа стрепи од пада конкурентности у наставку сезоне.

Страх у Мерцедесу? Па, можда је и тако јер ових дана су се могле чути и приче по којимаНики Лауда упире прст у Верстапенову агресивност само да би умањио његов утицај наХамилтона и Розберга којима ће по проогнозама Ф1 аналитичара на наредним тркама јако често за петама бити Ред Булови и Фераријеви такмичари.

Извор: моззартспорт

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Хехе

16.09.2016 10:28

А рузна балавца људи моји ја ово досад невидјех нигдје сто је рузно и сто је уфурано лахко би га могли однекуд са зида или са играде стругати како је кренуо да се курци докле це то це да се види......

ОДГОВОРИТЕ