Прњавор: Туга и шок након трагедије


“Хоћу своју Милу”. Овим ријечима цијелу ноћ је мали Андреј дозивао своју мајку.Као да је знао, као да је предосјетио да се нешто страшно десило.

Република Српска 15.09.2016 | 22:58
Прњавор: Туга и шок након трагедије
Мајка четворогодишњег Андреја, Мила Малешевић (1992) смртно је страдала када је синоћ њен бивши партнер и отац дјетета Далибор Гаврић (1972) активирао експлозивну направу испред локала „Акапулко М“ на Маћином брду код Прњавора.

Том приликом, Гаврић је тешко повријеђен и хоспитализован је у Клиници за анестезију и интензивно лијечење.Оштећена су му плућа, јетра, слезена, желудац и има многобројне гелере у свим дијеловима тијела.Његово здравствено стање је изузетно тешко, све прогнозе су крајње неизвијесне.

Чланови породице и бројни мјештани окупили су се данас на мјесту трагедије.Сестра Свјетлана, скрхана болом, каже да нико није претпостављао да је Далибор на ово спреман.Пријетио јесте, тешко је подносио раскид од Миле, често су се свађали, али трагедију није није могао наслутити.
Свјетлана каже да ће преузети бригу о четворогодишњем Андреју.



Отац Миливој од бола је занијемио, а мајка Зорица на путу је према Прњавору.Вијест о трагедији стигла ју је у Аустрији, гдје је на привременом раду.Мила је тек прије неколико дана изнајмила кућу на Маћином брду код Прњавора.У приземљу је отворила кафић “Акапулко М”, а на спрату се смјестила са својим сином.

Свједоци ове трагедије причају да је Далибор синоћ дошао у кафић у жељи да са Милом разговара.Не слутећи шта је наумио, Мила је изашла са Далибором испред кафића, и тада је дошло до препирке.

Још увијек није познато да ли је имао намјеру да убије себе, Милу и обоје.Бомба је експлодирала, а Мила је на лицу мјеста страдала.Далибор је тешко повријеђен.

Очекује се извјештај Окружног тужилаштва.

Извор: ТВ К3

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Јелена

15.09.2016 11:06

То је страсно како људи у насој земљи јос имају куци бомбе , као да им није доста зла сто смо ратом дозивјели.Кад мозе свом дјетету да убије мајку тај не заслузује да га види власти му требају забранити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Акапулко

16.09.2016 13:54

Велика туга за дјецака, засто дјеца морају на крају да испастају кроз зивот? Ријеси свој зивот ако ти је додијао а не да дијете остављас као сироце без мејке .... Стоко једна

Name

Димњачар

15.09.2016 11:19

Туга...

ОДГОВОРИТЕ
Name

патриот

15.09.2016 13:07

Свака будала има код куће бомбу или више њих и решава проблеме на свој начин - страшно !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бошко Буха

16.09.2016 05:03

Само зли људи имају наоружање и експозивна средства јер нису свјесни да с тим убија и себе и око себе и зашто то неком треба ?

ОДГОВОРИТЕ