Ловац на вјештице побјегао из луднице

Млади Швеђанин (38) који је себе назвао ловцем на вјештице и "божјим судијом", побјегао је из психијатријске установе након што су га тамо смјестили због плана да убије 57 "вјештица".

Свијет 14.09.2016 | 21:40
Ловац на вјештице побјегао из луднице
Како преноси ТхеЛоцал.се психијатријска установа Хаслехолм објавила је да је пацијент побјегао прошлог уторка поподне током слободне шетње од 15 минута, које му је дозволило болничко особље упркос приговору тужиоца.

Полиција вјерује да је "ловац на вјештице" отишао у Малме да пронађе своју бившу жену, која сада живи под новим идентитетом. У јесен 2015. године, он је ухапшен испред куће његовог зета. Тада је признао да је план укључивао отмицу, везивање, разношење и спаљивање његовог рођака.

Човјек је осуђен и стављен у психијатријску установу а испитивања су показала да пати од менталног поремећаја.

Полиција је открила на његовом рачунару листу од 56 других људи, које је изабро као жртве у будућности. На суду, он је тврдио да је био у лову на вјештице уз подршку шведске службе безбједности.

"Ја сам Божији судија. Показаћу прстом и рећи ко је крив", рекао је он.

Иначе, 2015. године осуђен је на четири мјесеца затвора због напада на бившу жену и њиховог сина. Он је окривио жену за "слање" дијабетеса и побачаја код рођака кроз контролу ума.

Извор: Спутњик

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

корни

14.09.2016 20:19

Сад су лудаци а док је црква убијала вјестице то је било сасвим нормално.И да вјестице постоје,зар не вијерници.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Није он Сведјанин

14.09.2016 22:24

Он се зове МОХАММАД Казим Попал и дрзављанин је Афганистана бас цитам оптузницу с пуним именом и презименом те имена људи које он оптузује за сејтанлук. На залост, у популацији с Блиског Истока има висе од просјека менталних болесника. Разлог је рат, али висе од рата бракови врло блиских крвних сродника стотинама и хиљадама година уназад. Има тог и у Босни не само сад него и прије али о томе се сапатом прицало да не би ко 'хаторио'. Има болесних Сведјана медјутим код њих је љутња висе индивидуална и није планирана. Они не пису памфлете као тај Афганистанац.

ОДГОВОРИТЕ
Name

На листи

14.09.2016 22:52

Сад цитам листу- неко од Сведјана је то објавио на Интернету- оргинал папири из тузитељства.На листи су Афганистанци и Срби. Он је зиво од 10 минута хода од мог стана. Србе му је неко показивао јер он није имао дотицај са Србима. У истрази се помиње Ермин Садиковиц као пријатељ Мухамеда. Могуце да му је он показивао Србе не знајуци да је цовјек луд. Залосно. Ја нисам на листи, али сад видим засто оволике мјера застите око мене.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Полицајац

14.09.2016 23:14

Ермин је полицајац- сад цитам то у документу. Мало сам поспана да цитам све, али мора бити неко из Босне ко му је све те Србе пописао.

ОДГОВОРИТЕ