Костакурта вјерује у Тотија: Може да обори мој рекорд и неће ми бити криво!

Бивши штопер верује да Франческо може да игра још једну сезону!

Фудбал 16.09.2016 | 22:00
Костакурта вјерује у Тотија: Може да обори мој рекорд и неће ми бити криво!
Људска и фудбалска величина може да се искаже на различите начине, а изјаве које је дао Алесандро Костакурта прави су школски пример како се легенда опходи према легенди. Бивши штопер Милана истакао је да му не би било криво ако Франческо Тоти одигра још једну сезону и обори његов рекорд.

Наиме, Костакурта је најстарији стрелац гола у Серији А пошто је био прецизан с пенала на опроштајној утакмици са 41 годином и 25 дана живота.

"Када вам неко обори рекорд свакако ћете се помало осећати тужно. Али, Франческо то свкакао заслужује. Заиста нисам мислио да ће са овако много година бити спреман да игра на овом нивоу. То да ли ће продужити уговор зависи од тога како се осећа и колико жели да пружи. Било би добро да прихвати мању ролу у тиму, а не да жели да игра све време. На тај начин би могао да постане јединствен", истакао је Костакурта.

Ромина елиминација из Лиге шампиона ускратила је Тотија да постане рекордер и у том такмичењу. После победоносног гола против Сампдорије појавиле су се гласине да би Тоти могао да игра још једну сезону по завшетку ове која је почела.

Франческо ће 27. септембра напунити 40 година.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар