Kostakurta vjeruje u Totija: Može da obori moj rekord i neće mi biti krivo!

Bivši štoper veruje da Frančesko može da igra još jednu sezonu!

Fudbal 16.09.2016 | 22:00
Kostakurta vjeruje u Totija: Može da obori moj rekord i neće mi biti krivo!
Ljudska i fudbalska veličina može da se iskaže na različite načine, a izjave koje je dao Alesandro Kostakurta pravi su školski primer kako se legenda ophodi prema legendi. Bivši štoper Milana istakao je da mu ne bi bilo krivo ako Frančesko Toti odigra još jednu sezonu i obori njegov rekord.

Naime, Kostakurta je najstariji strelac gola u Seriji A pošto je bio precizan s penala na oproštajnoj utakmici sa 41 godinom i 25 dana života.

"Kada vam neko obori rekord svakako ćete se pomalo osećati tužno. Ali, Frančesko to svkakao zaslužuje. Zaista nisam mislio da će sa ovako mnogo godina biti spreman da igra na ovom nivou. To da li će produžiti ugovor zavisi od toga kako se oseća i koliko želi da pruži. Bilo bi dobro da prihvati manju rolu u timu, a ne da želi da igra sve vreme. Na taj način bi mogao da postane jedinstven", istakao je Kostakurta.

Romina eliminacija iz Lige šampiona uskratila je Totija da postane rekorder i u tom takmičenju. Posle pobedonosnog gola protiv Sampdorije pojavile su se glasine da bi Toti mogao da igra još jednu sezonu po zavšetku ove koja je počela.

Frančesko će 27. septembra napuniti 40 godina.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar