Црвена Звезда: Добри трансфери, финансијска стабилност!

Управни одбор ФК Црвена звезда изразио је задовољство радом клуба и ситуацијом у Љутице Богдана.

Фудбал 17.09.2016 | 00:15
Црвена Звезда: Добри трансфери, финансијска стабилност!
Задовољство, по многим питањима!

Управни одбор фудбалског клуба Црвена звезда одржао је данас седницу на којој је констатовао да је прелазни рок добро урађен, као и да је омладинска школа јако важна за црвено-беле.

Управа клуба пружила је и подршку екипи пред предстојећи вечити дерби.

"Чланови УО су резимирали недавно завршени прелазни рок и констатовали да је ангажовањем пословног и спортског сектора одрађен добро по клуб. Сви потези су вучени плански чиме је сачувана снага првог тима", наводи се у саопштењу клуба.

На седници УО истакнуто је да ће се наставити са улагањем у будућност клуба.

"Поред тога, истакнут је значај Омладинске школе клуба као и чињеница да добро функционише и представља значајан ослонац екипи. Због тога је донета одлука да се директору школе Драгану Младеновићу постојећи двогодишњи уговор продужи за још две године и тиме му се омогући континуирани рад", навели су црвено-бели.

Звезда је навела да је то доказано продужењем уговора са Михаилом Ристићем и Филипом Манојловићем.

"Констатовано је и да је клуб финансијски стабилизован на задовољство играча и радне заједнице. На тај начин је упућена подршка стручном штабу и играчима уочи суботњег вечитог дербија како би у тај важан дуел ушли максимално мотивисани и обрадовали велику армију Звездиних навијача", навела је Звезда у саопштењу.

Генерални директор Црвене звезде Звездан Терзћ коментарисао је у међувремену прелазни рок и резултате, рекавши да је "он крив колико је и Миодраг Божовић заслужан", додајући да је могао да стопира неке од трансфера који су били по жељи тренера, али и спортског директора Блажа Раосављевића, али да то није урадио.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар