Crvena Zvezda: Dobri transferi, finansijska stabilnost!

Upravni odbor FK Crvena zvezda izrazio je zadovoljstvo radom kluba i situacijom u Ljutice Bogdana.

Fudbal 17.09.2016 | 00:15
Crvena Zvezda: Dobri transferi, finansijska stabilnost!
Zadovoljstvo, po mnogim pitanjima!

Upravni odbor fudbalskog kluba Crvena zvezda održao je danas sednicu na kojoj je konstatovao da je prelazni rok dobro urađen, kao i da je omladinska škola jako važna za crveno-bele.

Uprava kluba pružila je i podršku ekipi pred predstojeći večiti derbi.

"Članovi UO su rezimirali nedavno završeni prelazni rok i konstatovali da je angažovanjem poslovnog i sportskog sektora odrađen dobro po klub. Svi potezi su vučeni planski čime je sačuvana snaga prvog tima", navodi se u saopštenju kluba.

Na sednici UO istaknuto je da će se nastaviti sa ulaganjem u budućnost kluba.

"Pored toga, istaknut je značaj Omladinske škole kluba kao i činjenica da dobro funkcioniše i predstavlja značajan oslonac ekipi. Zbog toga je doneta odluka da se direktoru škole Draganu Mladenoviću postojeći dvogodišnji ugovor produži za još dve godine i time mu se omogući kontinuirani rad", naveli su crveno-beli.

Zvezda je navela da je to dokazano produženjem ugovora sa Mihailom Ristićem i Filipom Manojlovićem.

"Konstatovano je i da je klub finansijski stabilizovan na zadovoljstvo igrača i radne zajednice. Na taj način je upućena podrška stručnom štabu i igračima uoči subotnjeg večitog derbija kako bi u taj važan duel ušli maksimalno motivisani i obradovali veliku armiju Zvezdinih navijača", navela je Zvezda u saopštenju.

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzć komentarisao je u međuvremenu prelazni rok i rezultate, rekavši da je "on kriv koliko je i Miodrag Božović zaslužan", dodajući da je mogao da stopira neke od transfera koji su bili po želji trenera, ali i sportskog direktora Blaža Raosavljevića, ali da to nije uradio.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar