Бјековић: Срамота је шта раде! Прави Партизановци су на мојој страни!

Опозициони кандидат за председника ФК Партизан Ненад Бјековић био је револтиран дешавањима у Телеоптику, где је требало да се одржи Скупштина.

Фудбал 14.09.2016 | 22:30
Бјековић: Срамота је шта раде! Прави Партизановци су на мојој страни!
Ни други пут Партизан није добио председника, а како "Блиц" сазнаје, борба Бјековића и Милорада Вучелића одложена је за 20. октобар, када ће наредну Скупштину организовати ФСС.

Опозиција са Бјековићем се није појавила на Скупштини, док струја са Вучелићем није могла да обезбеди кворум од 33 делегата. После свега, Бјековић је за "Блиц" осуо паљбу по актуелним владајућим структурама клуба.

"Да ови у Телеоптику имају мало образа, не би се сутра у Хумској појавили на послу. Ваљда је све сада јасно, како се вама ово чини? Зашто нису одржали Скупштину када су летели и причали да имају кворум? Срамота је и шта су радили, од 24. маја су заменили 15 или 16 делегата. И шта сад? Где су? Како чујем, причају о неком бојкоту, како их није срамота. Нека дођу да виде где смо ми, а не бих да рекламирам место, да виде шта су прави партизановци и шта је Партизан. Да виде ко све седи поред мене у овом моменту. Треба да их је срамота шта су направили од клуба. Са неким 'мало јачим' ривалом, не дође ни 1.000 људи на стадион. Борбу настављамо даље", рекао је за "Блиц" Бјековић, и додао:

"Ја тамо никог не знам, знам само бивше играче Илиева и Бранка Рашовића. Није дошао нико од бивших председника, ни Томислав Караџић, ни Драган Ђурић ни Зоран Поповић. Ћераћемо се још", закључио је оштро Бјековић.

Извор: блиц.рс

Коментари / 0

Оставите коментар