Bjeković: Sramota je šta rade! Pravi Partizanovci su na mojoj strani!

Opozicioni kandidat za predsednika FK Partizan Nenad Bjeković bio je revoltiran dešavanjima u Teleoptiku, gde je trebalo da se održi Skupština.

Fudbal 14.09.2016 | 22:30
Bjeković: Sramota je šta rade! Pravi Partizanovci su na mojoj strani!
Ni drugi put Partizan nije dobio predsednika, a kako "Blic" saznaje, borba Bjekovića i Milorada Vučelića odložena je za 20. oktobar, kada će narednu Skupštinu organizovati FSS.

Opozicija sa Bjekovićem se nije pojavila na Skupštini, dok struja sa Vučelićem nije mogla da obezbedi kvorum od 33 delegata. Posle svega, Bjeković je za "Blic" osuo paljbu po aktuelnim vladajućim strukturama kluba.

"Da ovi u Teleoptiku imaju malo obraza, ne bi se sutra u Humskoj pojavili na poslu. Valjda je sve sada jasno, kako se vama ovo čini? Zašto nisu održali Skupštinu kada su leteli i pričali da imaju kvorum? Sramota je i šta su radili, od 24. maja su zamenili 15 ili 16 delegata. I šta sad? Gde su? Kako čujem, pričaju o nekom bojkotu, kako ih nije sramota. Neka dođu da vide gde smo mi, a ne bih da reklamiram mesto, da vide šta su pravi partizanovci i šta je Partizan. Da vide ko sve sedi pored mene u ovom momentu. Treba da ih je sramota šta su napravili od kluba. Sa nekim 'malo jačim' rivalom, ne dođe ni 1.000 ljudi na stadion. Borbu nastavljamo dalje", rekao je za "Blic" Bjeković, i dodao:

"Ja tamo nikog ne znam, znam samo bivše igrače Ilieva i Branka Rašovića. Nije došao niko od bivših predsednika, ni Tomislav Karadžić, ni Dragan Đurić ni Zoran Popović. Ćeraćemo se još", zaključio je oštro Bjeković.

Izvor: blic.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar