Ф1 - Рикардо призива више силе за Сингапур!

Ред Булов возач се нада да је срећа „бумеранг“ који ће му вратити добар пласман из претходне сезоне на стази у Сингапуру.

Остали спортови 15.09.2016 | 21:30
Ф1 - Рикардо призива више силе за Сингапур!
Сујеверје Данијела Рикарда, и прича о карми у Сингапуру, није баш да изазива подсмех у круговима најбржег циркуса. Наиме, возач Ред Була је власник најбржег круга у Сингапуру који износи 1:50,041 секунду. Он се прошле сезоне борио за победу, стигао други на циљ, а где је ту био Мерцедес? Е, па не тако близу, тога су свесни Луис Хамилтон и Нико Розберг који својим крајње дефетистичким ставом подгревају надања Рикарда који тврди да ће му крама помоћи да ове године победи у Сингапуру.

„Да, мислим да могу да победим. Не верујем у много тога, али ако ме карма буде пратила, вратиће ми се победа. Сингапур је трка на којој ћу покушати да направим добар посао. Не очекујем да ће ми победа бити поклоњена, апсолутно не, али осећам да ако будем радио добро током викенда, то ће ми донети шансу“, тврди Данијел Рикардо уочи првих кугова у Сингапуру.

За оне који су можда заборавили, важна информација је да је Себастијан Фетел прошле сезоне победио у Сингапуру, да је Рикардо био други, а Кими Рајконен трећи. Мерцедесови болиди нису се најбоље показали на овој уличној стази, па Рикардо говорећи о такозваној карми уствари говори о реалним могућностима које га могу окитити победом на претстојећој трци.

2. возач Ред Була је 2015. заузео друго место и поставио нови рекорд круга у Сингапуру!

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар