F1 - Rikardo priziva više sile za Singapur!

Red Bulov vozač se nada da je sreća „bumerang“ koji će mu vratiti dobar plasman iz prethodne sezone na stazi u Singapuru.

Ostali sportovi 15.09.2016 | 21:30
F1 - Rikardo priziva više sile za Singapur!
Sujeverje Danijela Rikarda, i priča o karmi u Singapuru, nije baš da izaziva podsmeh u krugovima najbržeg cirkusa. Naime, vozač Red Bula je vlasnik najbržeg kruga u Singapuru koji iznosi 1:50,041 sekundu. On se prošle sezone borio za pobedu, stigao drugi na cilj, a gde je tu bio Mercedes? E, pa ne tako blizu, toga su svesni Luis Hamilton i Niko Rozberg koji svojim krajnje defetističkim stavom podgrevaju nadanja Rikarda koji tvrdi da će mu krama pomoći da ove godine pobedi u Singapuru.

„Da, mislim da mogu da pobedim. Ne verujem u mnogo toga, ali ako me karma bude pratila, vratiće mi se pobeda. Singapur je trka na kojoj ću pokušati da napravim dobar posao. Ne očekujem da će mi pobeda biti poklonjena, apsolutno ne, ali osećam da ako budem radio dobro tokom vikenda, to će mi doneti šansu“, tvrdi Danijel Rikardo uoči prvih kugova u Singapuru.

Za one koji su možda zaboravili, važna informacija je da je Sebastijan Fetel prošle sezone pobedio u Singapuru, da je Rikardo bio drugi, a Kimi Rajkonen treći. Mercedesovi bolidi nisu se najbolje pokazali na ovoj uličnoj stazi, pa Rikardo govoreći o takozvanoj karmi ustvari govori o realnim mogućnostima koje ga mogu okititi pobedom na pretstojećoj trci.

2. vozač Red Bula je 2015. zauzeo drugo mesto i postavio novi rekord kruga u Singapuru!

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar