Марек, а вријеме с Игуаином?!

Хамшик каже да је ово најјачи Наполи у претходних 10 година! Капитен наполитанског тима дао занимљиву изјаву...

Фудбал 15.09.2016 | 20:00
Марек, а вријеме с Игуаином?!
Фудбалери Наполија започели су овосезонску европску одисеју сигурним тријумфом над кијевским Динамом резултатом 2:1, а капитен Марек Хамшик није скривао задовољство после успешног старта у Лиги шампиона.

Интересантно, словачки везиста рекао је да не памти бољи и јачи Наполи у последњих десет година. Чини се да је већ заборавио време када је заједно са Гонзалом Игуаиномтерорисао противнике.

„Играмо најбољи фудбал откако сам ја овде, а то је ево већ десет година. Толико се забављамо на терену и зато сам још срећнији због ове победе на страни. Наравно, могли смо боље и увек може боље. Играмо најбољи фудбал у последњој деценији и ово је најбољи и најлепши Наполи у претходних десет година“, јасан је Хамшик.

Снажне речи подршке искусни капитен дао је новом голгетеру екипе, Аркадијушу Милику, иначе двоструком стрелцу против Динама.

„Јако сам срећан због Аркадијуша, редовно даје голове и одлично се уклопио у тим“, кратко је поручио Хамшик и поменуо једну важну ствар:

„Морамо да научимо лекцију из ове утакмице. Дали смо противнику седам корнера, иако је имао десет играча на терену. Били смо мало забринути због тога, али не треба заборавити да многи момци у овом тиму још нису играли Лигу шампиона“.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар