Marek, a vrijeme s Iguainom?!

Hamšik kaže da je ovo najjači Napoli u prethodnih 10 godina! Kapiten napolitanskog tima dao zanimljivu izjavu...

Fudbal 15.09.2016 | 20:00
Marek, a vrijeme s Iguainom?!
Fudbaleri Napolija započeli su ovosezonsku evropsku odiseju sigurnim trijumfom nad kijevskim Dinamom rezultatom 2:1, a kapiten Marek Hamšik nije skrivao zadovoljstvo posle uspešnog starta u Ligi šampiona.

Interesantno, slovački vezista rekao je da ne pamti bolji i jači Napoli u poslednjih deset godina. Čini se da je već zaboravio vreme kada je zajedno sa Gonzalom Iguainomterorisao protivnike.

„Igramo najbolji fudbal otkako sam ja ovde, a to je evo već deset godina. Toliko se zabavljamo na terenu i zato sam još srećniji zbog ove pobede na strani. Naravno, mogli smo bolje i uvek može bolje. Igramo najbolji fudbal u poslednjoj deceniji i ovo je najbolji i najlepši Napoli u prethodnih deset godina“, jasan je Hamšik.

Snažne reči podrške iskusni kapiten dao je novom golgeteru ekipe, Arkadijušu Miliku, inače dvostrukom strelcu protiv Dinama.

„Jako sam srećan zbog Arkadijuša, redovno daje golove i odlično se uklopio u tim“, kratko je poručio Hamšik i pomenuo jednu važnu stvar:

„Moramo da naučimo lekciju iz ove utakmice. Dali smo protivniku sedam kornera, iako je imao deset igrača na terenu. Bili smo malo zabrinuti zbog toga, ali ne treba zaboraviti da mnogi momci u ovom timu još nisu igrali Ligu šampiona“.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar