СЛС: Тријумф Воше и у Пазару - на два бода од Звезде!

Новосадски црвено-бели наставили добар низ у домаћем првенству и београдским црвено-белима пришли на само два бода заостатка.

Фудбал 14.09.2016 | 19:30
СЛС: Тријумф Воше и у Пазару - на два бода од Звезде!
Војводина наставља да бележи одличне резултате!

Фудбалери Ненада Лалатовића победили су у одложеној утакмици 1. кола Суперлиге на гостовању у Новом Пазару - 2:1 (0:0) и тако се приближили водећој Црвеној звезди на два бода.

Новосадски црвено-бели од старта сезоне не знају за пораз, а у тешком гостовању у Новом Пазару стигли су до шестог тријумфа аутоголом Станојевића у 76. минуту. Претходно је "лале" обрадовао искусни Милош Трифуновић који је главом погодио у 67. минуту, али је та радост кратко трајала пошто је Анес Рушевић изједначио на додавање Енвера Аливодића минут касније.

"Лале" су желеле победу у овом мечу, а гужва након корнера завршила се неспретном интервенцијом Дарка Станојевића који је савладао сопственог голмана на петнаестак минута до краја.

Новом Пазару у суботу у госте долази Младост, док Војводина у недељу дочекује Борац.

ТАБЕЛА: Црвена звезда 22, Војводина 20, Раднички Ниш 16, Металац 14, Партизан 13, Спартак 13, Напредак 12, Младост 12, Вождовац 11, Рад 10, Нови Пазар 8, Јавор 7, Радник 6, Чукарички 5, Борац 5, Бачка 4.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар