SLS: Trijumf Voše i u Pazaru - na dva boda od Zvezde!

Novosadski crveno-beli nastavili dobar niz u domaćem prvenstvu i beogradskim crveno-belima prišli na samo dva boda zaostatka.

Fudbal 14.09.2016 | 19:30
SLS: Trijumf Voše i u Pazaru - na dva boda od Zvezde!
Vojvodina nastavlja da beleži odlične rezultate!

Fudbaleri Nenada Lalatovića pobedili su u odloženoj utakmici 1. kola Superlige na gostovanju u Novom Pazaru - 2:1 (0:0) i tako se približili vodećoj Crvenoj zvezdi na dva boda.

Novosadski crveno-beli od starta sezone ne znaju za poraz, a u teškom gostovanju u Novom Pazaru stigli su do šestog trijumfa autogolom Stanojevića u 76. minutu. Prethodno je "lale" obradovao iskusni Miloš Trifunović koji je glavom pogodio u 67. minutu, ali je ta radost kratko trajala pošto je Anes Rušević izjednačio na dodavanje Envera Alivodića minut kasnije.

"Lale" su želele pobedu u ovom meču, a gužva nakon kornera završila se nespretnom intervencijom Darka Stanojevića koji je savladao sopstvenog golmana na petnaestak minuta do kraja.

Novom Pazaru u subotu u goste dolazi Mladost, dok Vojvodina u nedelju dočekuje Borac.

TABELA: Crvena zvezda 22, Vojvodina 20, Radnički Niš 16, Metalac 14, Partizan 13, Spartak 13, Napredak 12, Mladost 12, Voždovac 11, Rad 10, Novi Pazar 8, Javor 7, Radnik 6, Čukarički 5, Borac 5, Bačka 4.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar