Болт нашао нови посао, заузврат добио ''НАЈБРЖУ КУЋУ НА СВИЈЕТУ''!

Најбржи човек на свету Јусеин Болт је пред самим заласком каријере, а пре него што патике окачи о клин, одлучио је да се обезбеди за будућност - нашавши нови посао.

Остали спортови 15.09.2016 | 19:15
Болт нашао нови посао, заузврат добио ''НАЈБРЖУ КУЋУ НА СВИЈЕТУ''!
Наиме, Јамајчанин, деветоструки олимпијски шампион одрадио је свој први радни дан на новом послу, у фирми "Дигицел", која се бави развојем интернет технологије.

Болт је амбасадор ове компаније још од 2003. године, а за њега је првог радног дана специјално дизајниран паркинг испред зграде фирме.

"Дигицел" је у част Болта у његову кућу увела интернет брзине од невероватних 200 мегабита по секунди и тако је начинила "најбржом кућом на планети".

Директор ове фирме поводом тога је шаљиво прокоментарисао тај гест: "Најбржи човек на свету заслужује и најбржу кућу на свету".

Након ове изјаве директора Болт је ипак појаснио разлоге због којих се укључио у целу ову причу.

"Овде сам да бих убедио људе да 'трче' брзо и без потешкоћа, као и то да виде напредак у технологији, а када нисам на послу трудићу се да отворим спортску клинику у Јамајци. Повреде су честе за спортисте и они заслужују бољу негу", поручио је Јамајчанин.

Осврнуо се најбржи човек и на радно време, које ће бити од 9 до 17 часова, као и на једночасну паузу за ручак.

"Преферирам да једем у 9.58, али мислим да ћу изаћи на крај са радним временом", нашалио се Болт алудирајући на светски рекорд на 100 метара, који износи 9,58 секунди, постављен у Берлину 2009. године.

Извор: блиц.рс

Коментари / 0

Оставите коментар