Bolt našao novi posao, zauzvrat dobio ''NAJBRŽU KUĆU NA SVIJETU''!

Najbrži čovek na svetu Jusein Bolt je pred samim zalaskom karijere, a pre nego što patike okači o klin, odlučio je da se obezbedi za budućnost - našavši novi posao.

Ostali sportovi 15.09.2016 | 19:15
Bolt našao novi posao, zauzvrat dobio ''NAJBRŽU KUĆU NA SVIJETU''!
Naime, Jamajčanin, devetostruki olimpijski šampion odradio je svoj prvi radni dan na novom poslu, u firmi "Digicel", koja se bavi razvojem internet tehnologije.

Bolt je ambasador ove kompanije još od 2003. godine, a za njega je prvog radnog dana specijalno dizajniran parking ispred zgrade firme.

"Digicel" je u čast Bolta u njegovu kuću uvela internet brzine od neverovatnih 200 megabita po sekundi i tako je načinila "najbržom kućom na planeti".

Direktor ove firme povodom toga je šaljivo prokomentarisao taj gest: "Najbrži čovek na svetu zaslužuje i najbržu kuću na svetu".

Nakon ove izjave direktora Bolt je ipak pojasnio razloge zbog kojih se uključio u celu ovu priču.

"Ovde sam da bih ubedio ljude da 'trče' brzo i bez poteškoća, kao i to da vide napredak u tehnologiji, a kada nisam na poslu trudiću se da otvorim sportsku kliniku u Jamajci. Povrede su česte za sportiste i oni zaslužuju bolju negu", poručio je Jamajčanin.

Osvrnuo se najbrži čovek i na radno vreme, koje će biti od 9 do 17 časova, kao i na jednočasnu pauzu za ručak.

"Preferiram da jedem u 9.58, ali mislim da ću izaći na kraj sa radnim vremenom", našalio se Bolt aludirajući na svetski rekord na 100 metara, koji iznosi 9,58 sekundi, postavljen u Berlinu 2009. godine.

Izvor: blic.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar