Ноле у ''илегали''! Зашто Ђоковића нема на друштвеним мрежама?!

Чега нема на друштвеним мрежама као да се није ни догодило. Фејсбук, твитер и инстаграм су постали главни извор информација. Парадокс, али тако је.

Тенис 15.09.2016 | 18:45
Ноле у ''илегали''! Зашто Ђоковића нема на друштвеним мрежама?!
Јавне личности обожавају да пратиоце на интернету обавештавају о својим акцијама. И то је, признаћемо, најлакши начин комуникације. Један од оних због којег друштвене мреже “пуцају” када објави неку новост је, наравно, Новак Ђоковић. Када он нешто постави, за трен ока одређена фотографија или порука обиђу свет.

Међутим, већ неколико дана од најбољег тенисера света “ни трага ни гласа”. Можемо то да назовемо и “друштвеном илегалом”. Као по правилу Ђоковић се после великих такмичења огласи на Фејсбуку или Твитеру, али сада га ни три дана после пораза од Стана Вавринке у финалу УС Опена, нема.

Његови навијачи се на разним групама питају шта се догађа, али нема разлога за бригу. Наиме, Новак је сигурно желео да мало предахне и сам у своја четири зида размисли и анализира, не само дешавања на УС Опену, већ и током целог лета.

Такође, Новак је вероватно заузет и припремама за враћање у Европу, јер га током следеће седмице очекују два велика догађаја, у Француској и Италији. Наиме, Патрик Муратоглу отвара Академију у Ници, а Новак ће се тамо појавити као специјалан гост уз још неке звезде белог спорта. После тога одмах путује у Италију, тачније у Милано, где ће 21. и 22. септембра бити одиграна егзибиција под називом “Новак и пријатељи”.

Првог дана ће у граду моде играти Серена Вилијамс и Флавија Пенета, као и мешовити дубл Флавија Пенета, Новак Ђоковић - Серена Вилијамс, Фабио Фоњини. Другог дана публику у Милану чека прави спектакл, јер ће меч одиграти Ђоковић и Рафаел Надал. Сав приход са ове егзибиције иде у хуманитарне сврхе.

После тога Новака очекује “повратак у канцеларију” јер га до краја сезоне очекују изазови у Азији и поново у Европи. Новак до краја 2016. брани четири трофеја (Пекинг, Шангај, Париз и завршни мастерс у Лондону). Тренутно има 14.040 поена, а до краја ове сезоне брани 3.800 бодова.

Одбрана бодова до краја 2016.

Пекинг (3-9.октобар)    500 бодова

Шангај (9-16. октобар)    1.000 бодова

Париз (31. октобар - 6. новембар)    1.000 бодова

Лондон (13-20. новембар)    1.300 бодова

Извор: блиц.рс

Коментари / 0

Оставите коментар