Nole u ''ilegali''! Zašto Đokovića nema na društvenim mrežama?!

Čega nema na društvenim mrežama kao da se nije ni dogodilo. Fejsbuk, tviter i instagram su postali glavni izvor informacija. Paradoks, ali tako je.

Tenis 15.09.2016 | 18:45
Nole u ''ilegali''! Zašto Đokovića nema na društvenim mrežama?!
Javne ličnosti obožavaju da pratioce na internetu obaveštavaju o svojim akcijama. I to je, priznaćemo, najlakši način komunikacije. Jedan od onih zbog kojeg društvene mreže “pucaju” kada objavi neku novost je, naravno, Novak Đoković. Kada on nešto postavi, za tren oka određena fotografija ili poruka obiđu svet.

Međutim, već nekoliko dana od najboljeg tenisera sveta “ni traga ni glasa”. Možemo to da nazovemo i “društvenom ilegalom”. Kao po pravilu Đoković se posle velikih takmičenja oglasi na Fejsbuku ili Tviteru, ali sada ga ni tri dana posle poraza od Stana Vavrinke u finalu US Opena, nema.

Njegovi navijači se na raznim grupama pitaju šta se događa, ali nema razloga za brigu. Naime, Novak je sigurno želeo da malo predahne i sam u svoja četiri zida razmisli i analizira, ne samo dešavanja na US Openu, već i tokom celog leta.

Takođe, Novak je verovatno zauzet i pripremama za vraćanje u Evropu, jer ga tokom sledeće sedmice očekuju dva velika događaja, u Francuskoj i Italiji. Naime, Patrik Muratoglu otvara Akademiju u Nici, a Novak će se tamo pojaviti kao specijalan gost uz još neke zvezde belog sporta. Posle toga odmah putuje u Italiju, tačnije u Milano, gde će 21. i 22. septembra biti odigrana egzibicija pod nazivom “Novak i prijatelji”.

Prvog dana će u gradu mode igrati Serena Vilijams i Flavija Peneta, kao i mešoviti dubl Flavija Peneta, Novak Đoković - Serena Vilijams, Fabio Fonjini. Drugog dana publiku u Milanu čeka pravi spektakl, jer će meč odigrati Đoković i Rafael Nadal. Sav prihod sa ove egzibicije ide u humanitarne svrhe.

Posle toga Novaka očekuje “povratak u kancelariju” jer ga do kraja sezone očekuju izazovi u Aziji i ponovo u Evropi. Novak do kraja 2016. brani četiri trofeja (Peking, Šangaj, Pariz i završni masters u Londonu). Trenutno ima 14.040 poena, a do kraja ove sezone brani 3.800 bodova.

Odbrana bodova do kraja 2016.

Peking (3-9.oktobar)    500 bodova

Šangaj (9-16. oktobar)    1.000 bodova

Pariz (31. oktobar - 6. novembar)    1.000 bodova

London (13-20. novembar)    1.300 bodova

Izvor: blic.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar