Јеленин муж моли полицију за име убице

Ако у полицији заиста знају ко је убица моје супруге, као што тврди премијер Вучић, ја их преклињем да ми кажу ко је то, без обзира на то што немају доказа да га ухапсе... Дао бих живот да то сазнам, каже супруг Јелене Марјановић.

Србија 13.09.2016 | 22:45
Јеленин муж моли полицију за име убице
Ако у полицији заиста знају ко је убио моју Јелену, као што тврди премијер Александар Вучић, преклињем их да ми то кажу! Живот бих дао да то сазнам!

Ово је јуче у разговору за Информер рекао Зоран Марјановић, супруг певачице Јелене Марјановић, која је убијена на насипу у Борчи пре тачно 164 дана, 2. априла ове године.

Враћена нада

Дан након што је премијер Србије Александар Вучић открио да "полиција са великом сигурношћу може да каже ко је Јеленин убица, али нема материјалних доказа да злочинца ухапси", Зоран Марјановић је рекао да му се вратила нада да ће монструм ипак бити ускоро ухваћен.

"Био сам пресрећан када сам прочитао премијерову изјаву да се убици ушло у траг и да знају ко је то. Верујте ми да нико више од мене не би волео да се открије манијак који ми је убио жену?! Зато молим инспекторе да ми се јаве, да ми кажу ко је то, па макар тренутно немали доказе да монструма ухапсе. Живот бих дао да сазнам ко је убио моју Јелену" каже Зоран Марјановић.

Према његовим речима, агонија предуго траје и сви чланови породице почели су да губе наду да ће се овај случај икада окончати.

"Страшно је када некога кога сте волели више од живота изгубите на тако свиреп начин. Месецима се питам зашто је неко одлучио тако да јој пресуди! Зато много хвала полицији што није престала да ради на овом случају и што су ми поново вратили веру да ће овај пакао коначно престати", истиче Марјановић.

На питање како коментарише тврдње да је убица управо неко из њихове блиске околине и да сумња не пада једино на њега и Јеленину мајку, Зоран нам је рекао:

"Ја у то и даље не могу и не желим да поверујем. Размишљам, преиспитујем се, али ништа ми не пада на памет и ни на кога не могу да посумњам. Искрено, не верујем да је то неко од породице или пријатеља с којима смо проводили време. Убити некога са 33 ударца, мучити и бацити у канал, па то може само неки манијак, монструм и потпуни странац. Јер, сви из наше околине обожавали су Јецу" додаје он.

Јана се опоравила

Зоран нам је открио да њихова петогодишња ћеркица Јана и даље не зна да је остала без мајке.

"У свем овом расулу, једино сам успео да Јану орасположим и вратим је у детињство! Потпуно се опоравила, није више ћутљива и повучена, редовно одлази у вртић... Идемо сваке недеље и код психолога на разговоре и у томе нам помаже њена васпитачица Ленка. Нико од њих није за то да јој кажемо истину, већ нам саветују да то иде природним путем. Али, дете ко дете, осећа да нешто није у реду и просто као да зна да нам се Јеца неће више вратити. Свакако, чим пита за мајку, ја променим тему, одемо напоље, у играоницу " испричао нам је супруг покојне певачице.

Јелениној мајци све горе

Јелениној мајци Зорици Крсмановић погоршало се здравствено стање и прикована је за кревет.

"Зорица није уопште добро! Идемо код лекара, даје крв, прима инфузије, пожутела је и слабашна је. Мора што више да се одмара и да спава", рекла нам је њена кума Лала.

На питање како коментаришу тврдње премијера Вучића да полиција зна ко је убица она нам је рекла:

"Те изјаве смо и раније слушали и увек смо се враћали на почетак! Што се нас тиче, нико не мора ништа да нам каже, ни полиција ни премијер, само нека га већ једном ухапсе",  кроз сузе прича кума, која је крстила покојну певачицу.

Извор: Информер

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Ратко

14.09.2016 06:49

Ово нема благе везе са нормалним.Да премијер изјави знамо ко је убица,ал ето нека га тамо још мало јер немамо доказе??????? Свашта можеш чути у овој Србији код ових СНСдоваца.Никад безобразније ни полтронске власти ко сад.Ово је дно дна.Ста се све ради овом човјеку који је изгубио супругу још преживљава драме као да смо Афричко племе а не држава у Европи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

пејо

14.09.2016 08:19

Ово је стварно преседан. Знаци премијер је убица јер зна и крије убицу

Name

yугословен

14.09.2016 12:18

ТИ СИ УБИО СУПРУГУ ЗАТО СЕ ОВО ВРТИ У КРУГ НЕКО ЈАК ВАС ЗАСТИТИО КОД НАС У ТУЗЛИ ЗА ДВА САТА РИЈЕСЕ ПРОБЛЕМ А А ИМА И ОНО СТО НЕ ЗЕЛИ ДА СЕ ОТКРИЈЕ ИСТА ПРИЦА

ОДГОВОРИТЕ
Name

yугословен

14.09.2016 12:25

ВИДИ МУ ЗУБЕ КО ДРАКУЛА УБИО ЈЕ НЕКО ГА ДОБРО ЦУВА ИМА ОВДЕ ПОЛИТИКЕ ЦИМ ЈЕ ВУЦИЦ УМИЈЕСАО ПРЉАВЕ РУКЕ

ОДГОВОРИТЕ
Name

ОБИЧНО

14.09.2016 12:57

НЕШТО ОБИЧНО НА НЕОБИЧАН НАЧИН. СВИ ЗНАЈУ, АЛ НЕМА ДОКАЗА. ВУЧИЋ ОПЕТ НЕШТО МУТИ КАО И ОБИЧНО.

ОДГОВОРИТЕ