Jelenin muž moli policiju za ime ubice

Ako u policiji zaista znaju ko je ubica moje supruge, kao što tvrdi premijer Vučić, ja ih preklinjem da mi kažu ko je to, bez obzira na to što nemaju dokaza da ga uhapse... Dao bih život da to saznam, kaže suprug Jelene Marjanović.

Srbija 13.09.2016 | 22:45
Jelenin muž moli policiju za ime ubice
Ako u policiji zaista znaju ko je ubio moju Jelenu, kao što tvrdi premijer Aleksandar Vučić, preklinjem ih da mi to kažu! Život bih dao da to saznam!

Ovo je juče u razgovoru za Informer rekao Zoran Marjanović, suprug pevačice Jelene Marjanović, koja je ubijena na nasipu u Borči pre tačno 164 dana, 2. aprila ove godine.

Vraćena nada

Dan nakon što je premijer Srbije Aleksandar Vučić otkrio da "policija sa velikom sigurnošću može da kaže ko je Jelenin ubica, ali nema materijalnih dokaza da zločinca uhapsi", Zoran Marjanović je rekao da mu se vratila nada da će monstrum ipak biti uskoro uhvaćen.

"Bio sam presrećan kada sam pročitao premijerovu izjavu da se ubici ušlo u trag i da znaju ko je to. Verujte mi da niko više od mene ne bi voleo da se otkrije manijak koji mi je ubio ženu?! Zato molim inspektore da mi se jave, da mi kažu ko je to, pa makar trenutno nemali dokaze da monstruma uhapse. Život bih dao da saznam ko je ubio moju Jelenu" kaže Zoran Marjanović.

Prema njegovim rečima, agonija predugo traje i svi članovi porodice počeli su da gube nadu da će se ovaj slučaj ikada okončati.

"Strašno je kada nekoga koga ste voleli više od života izgubite na tako svirep način. Mesecima se pitam zašto je neko odlučio tako da joj presudi! Zato mnogo hvala policiji što nije prestala da radi na ovom slučaju i što su mi ponovo vratili veru da će ovaj pakao konačno prestati", ističe Marjanović.

Na pitanje kako komentariše tvrdnje da je ubica upravo neko iz njihove bliske okoline i da sumnja ne pada jedino na njega i Jeleninu majku, Zoran nam je rekao:

"Ja u to i dalje ne mogu i ne želim da poverujem. Razmišljam, preispitujem se, ali ništa mi ne pada na pamet i ni na koga ne mogu da posumnjam. Iskreno, ne verujem da je to neko od porodice ili prijatelja s kojima smo provodili vreme. Ubiti nekoga sa 33 udarca, mučiti i baciti u kanal, pa to može samo neki manijak, monstrum i potpuni stranac. Jer, svi iz naše okoline obožavali su Jecu" dodaje on.

Jana se oporavila

Zoran nam je otkrio da njihova petogodišnja ćerkica Jana i dalje ne zna da je ostala bez majke.

"U svem ovom rasulu, jedino sam uspeo da Janu oraspoložim i vratim je u detinjstvo! Potpuno se oporavila, nije više ćutljiva i povučena, redovno odlazi u vrtić... Idemo svake nedelje i kod psihologa na razgovore i u tome nam pomaže njena vaspitačica Lenka. Niko od njih nije za to da joj kažemo istinu, već nam savetuju da to ide prirodnim putem. Ali, dete ko dete, oseća da nešto nije u redu i prosto kao da zna da nam se Jeca neće više vratiti. Svakako, čim pita za majku, ja promenim temu, odemo napolje, u igraonicu " ispričao nam je suprug pokojne pevačice.

Jeleninoj majci sve gore

Jeleninoj majci Zorici Krsmanović pogoršalo se zdravstveno stanje i prikovana je za krevet.

"Zorica nije uopšte dobro! Idemo kod lekara, daje krv, prima infuzije, požutela je i slabašna je. Mora što više da se odmara i da spava", rekla nam je njena kuma Lala.

Na pitanje kako komentarišu tvrdnje premijera Vučića da policija zna ko je ubica ona nam je rekla:

"Te izjave smo i ranije slušali i uvek smo se vraćali na početak! Što se nas tiče, niko ne mora ništa da nam kaže, ni policija ni premijer, samo neka ga već jednom uhapse",  kroz suze priča kuma, koja je krstila pokojnu pevačicu.

Izvor: Informer

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

Ratko

14.09.2016 06:49

Ovo nema blage veze sa normalnim.Da premijer izjavi znamo ko je ubica,al eto neka ga tamo još malo jer nemamo dokaze??????? Svašta možeš čuti u ovoj Srbiji kod ovih SNSdovaca.Nikad bezobraznije ni poltronske vlasti ko sad.Ovo je dno dna.Sta se sve radi ovom čovjeku koji je izgubio suprugu još preživljava drame kao da smo Afričko pleme a ne država u Evropi.

ODGOVORITE
Name

pejo

14.09.2016 08:19

Ovo je stvarno presedan. Znaci premijer je ubica jer zna i krije ubicu

Name

yugosloven

14.09.2016 12:18

TI SI UBIO SUPRUGU ZATO SE OVO VRTI U KRUG NEKO JAK VAS ZASTITIO KOD NAS U TUZLI ZA DVA SATA RIJESE PROBLEM A A IMA I ONO STO NE ZELI DA SE OTKRIJE ISTA PRICA

ODGOVORITE
Name

yugosloven

14.09.2016 12:25

VIDI MU ZUBE KO DRAKULA UBIO JE NEKO GA DOBRO CUVA IMA OVDE POLITIKE CIM JE VUCIC UMIJESAO PRLJAVE RUKE

ODGOVORITE
Name

OBIČNO

14.09.2016 12:57

NEŠTO OBIČNO NA NEOBIČAN NAČIN. SVI ZNAJU, AL NEMA DOKAZA. VUČIĆ OPET NEŠTO MUTI KAO I OBIČNO.

ODGOVORITE