Слобина вила више није аветињски празна

Вила Слободана Милошевића у Толстојевој 33 на београдском Дедињу више није аветињски празна јер су се у њу уселили мајстори, које су ангажовале Марија Милошевић (51) и Мира Марковић (76), ћерка и удовица бовшег председника СРЈ.

Србија 13.09.2016 | 22:30
Слобина вила више није аветињски празна
Како сазнајемо од добро обавештених извора, Милошевићева ћерка и супруга убрзано реновирају вилу како би је што пре "угланцале" за продају.

- Мајстори поправљају струју, инсталације, прозоре, врата и све кварове, пошто је кућа руинирана и у њу дуго није ништа улагано. Нису то неке много велике поправке, али Мира и Марија желе да је максимално доведу у ред због купаца који се за њу увелико интересују. Мајсторе је, преко својих веза, ангажовала Марија - открива извор листа.

Упоредо с тим, како сазнаје лист, тече поступак легализације дограђених 500 квадратних метара, као и сређивање папира за 21 ар плаца.

- Мира је сад повисила цену виле, па тражи више од два милиона евра јер је у питању одлична локација. Има неколико озбиљно заинтересованих купаца, а вила се продаје преко једне београдске агенције - додаје саговорник листа. Милошевићима је недавно била искључена струја због дуга од 4.700 динара из 2011. године, које је заборавио да плати њихов породични пријатељ, али им је убрзо укључена јер је дуг измирен.

13 година вилу није хтео нико, тражено и 5 милиона евра

Мирјана Марковић већ 13 година безуспешно продаје вилу од 900 квадрата, саграђену на плацу од 21 ара, у којој нико не живи од фебруара 2000, када је отишла у Москву. Марковићева је кућу раније оглашавала преко неке агенције и тражила је чак пет милиона евра! Касније је цену спустила на 4,2 милиона евра, а затим на четири милиона, јер објекат захтева реновирање, да би цену нагло оборила због мањка заинтересованих.


Фото: Yоутубе принтсцреен

6 купатила, 10 спаваћих соба, лифт...

Вила је саграђена 2000. и има 10 спаваћих соба, шест купатила, две собе за пријем, две рецепције и лифт. Подељена је на четири нивоа - ниже приземље, приземље, спрат и поткровље, које треба адаптирати, има таван, који треба адаптирати и легализовати.

Маријина битка за плац

Како лист сазнаје, Марија Милошевић, која живи на Цетињу, својеручно је написала жалбу Уставном суду Србије у којој тражи да им се врати одузети плац од 79 ари и 38 квадрата, као и помоћни објекат од 100 квадрата.

- Марија у жалби наводи да су све то добили регуларно од државе и тражи да се пресуда поништи - каже наш саговорник. Он додаје и да стари наследници некадашњег београдског трговца Милана Антонијевића, који траже повраћај плаца у Ужичкој 34, немају право на њега јер су на суду избачени као странка у поступку у борби за имовину.

Извор: Ало

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

МФ

14.09.2016 06:59

Дали Слобо и Додик нису брца По бабине линије

ОДГОВОРИТЕ
Name

yугословен

14.09.2016 07:20

А ИМА ЛИ СКЕПТИЧКУ ЈАМУ

ОДГОВОРИТЕ