Slobina vila više nije avetinjski prazna

Vila Slobodana Miloševića u Tolstojevoj 33 na beogradskom Dedinju više nije avetinjski prazna jer su se u nju uselili majstori, koje su angažovale Marija Milošević (51) i Mira Marković (76), ćerka i udovica bovšeg predsednika SRJ.

Srbija 13.09.2016 | 22:30
Slobina vila više nije avetinjski prazna
Kako saznajemo od dobro obaveštenih izvora, Miloševićeva ćerka i supruga ubrzano renoviraju vilu kako bi je što pre "uglancale" za prodaju.

- Majstori popravljaju struju, instalacije, prozore, vrata i sve kvarove, pošto je kuća ruinirana i u nju dugo nije ništa ulagano. Nisu to neke mnogo velike popravke, ali Mira i Marija žele da je maksimalno dovedu u red zbog kupaca koji se za nju uveliko interesuju. Majstore je, preko svojih veza, angažovala Marija - otkriva izvor lista.

Uporedo s tim, kako saznaje list, teče postupak legalizacije dograđenih 500 kvadratnih metara, kao i sređivanje papira za 21 ar placa.

- Mira je sad povisila cenu vile, pa traži više od dva miliona evra jer je u pitanju odlična lokacija. Ima nekoliko ozbiljno zainteresovanih kupaca, a vila se prodaje preko jedne beogradske agencije - dodaje sagovornik lista. Miloševićima je nedavno bila isključena struja zbog duga od 4.700 dinara iz 2011. godine, koje je zaboravio da plati njihov porodični prijatelj, ali im je ubrzo uključena jer je dug izmiren.

13 godina vilu nije hteo niko, traženo i 5 miliona evra

Mirjana Marković već 13 godina bezuspešno prodaje vilu od 900 kvadrata, sagrađenu na placu od 21 ara, u kojoj niko ne živi od februara 2000, kada je otišla u Moskvu. Markovićeva je kuću ranije oglašavala preko neke agencije i tražila je čak pet miliona evra! Kasnije je cenu spustila na 4,2 miliona evra, a zatim na četiri miliona, jer objekat zahteva renoviranje, da bi cenu naglo oborila zbog manjka zainteresovanih.


Foto: Youtube printscreen

6 kupatila, 10 spavaćih soba, lift...

Vila je sagrađena 2000. i ima 10 spavaćih soba, šest kupatila, dve sobe za prijem, dve recepcije i lift. Podeljena je na četiri nivoa - niže prizemlje, prizemlje, sprat i potkrovlje, koje treba adaptirati, ima tavan, koji treba adaptirati i legalizovati.

Marijina bitka za plac

Kako list saznaje, Marija Milošević, koja živi na Cetinju, svojeručno je napisala žalbu Ustavnom sudu Srbije u kojoj traži da im se vrati oduzeti plac od 79 ari i 38 kvadrata, kao i pomoćni objekat od 100 kvadrata.

- Marija u žalbi navodi da su sve to dobili regularno od države i traži da se presuda poništi - kaže naš sagovornik. On dodaje i da stari naslednici nekadašnjeg beogradskog trgovca Milana Antonijevića, koji traže povraćaj placa u Užičkoj 34, nemaju pravo na njega jer su na sudu izbačeni kao stranka u postupku u borbi za imovinu.

Izvor: Alo

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

MF

14.09.2016 06:59

Dali Slobo i Dodik nisu brca Po babine linije

ODGOVORITE
Name

yugosloven

14.09.2016 07:20

A IMA LI SKEPTIČKU JAMU

ODGOVORITE