Најнголан поставио занимљиво питање навијачима Роме...!

Зашто навијате за нас само када је Тоти на терену? "Тотијевим уласком ентузијазам код навијача је постао знатно већи, али не могу а да не питам због чега нас нису подржали у првом полувремену, када смо губили са 2:1?", каже темепераментни везиста.

Фудбал 16.09.2016 | 10:30
Најнголан поставио занимљиво питање навијачима Роме...!
Рома још увек тражи праву форму на старту сезоне, а такво стање у екипи Лучана Спалетија покварило је планове везане за Лигу шампиона, па ће Вучица ове сезоне морати да се задовољи Лигом Европе.

Да још увек све не штима на најбољи начин у редовима Ђалороса показао је и недељни дерби са Сампдоријом, где су Римљани након преокрета у другом полувремену стигли до сва три бода.

За победу је највише био заслужан легендарни капитен Роме Франческо Тоти, који је после уласка на терен у другом полувремену прво наместио гол Едину Џеку, а онда и у надокнади времена са беле тачке донео три бода свом тиму.

"Тотијевим уласком ентузијазам код навијача је постао знатно већи, али не могу а да не питам због чега нас нису подржали у првом полувремену, када смо губили са 2:1? Уместо тога, они су почели да нам звижде, а није лако играти када немате поверење са трибна", кажеНајнголан.

Једна од главних тема у Вечном граду јесте продужетак уговора белгијског везисте, који у овом тренутку има плату од 3.200.000 евра, а по новом уговору би примао 4.000.000 евра на годишњем нивоу.

"Нема проблема са председником Палотом око новог уговора. Срећан сам овде и ускоро ће бити све дефинисано", рекао је темпераментни везиста.

Рома у четвртак од 19 часова гостујуе Викторији из Плзења у првом колу Лиге Европе, док је у недељу очекује дерби Серије А на Артемио Франкију са Фјорентином.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар