Najngolan postavio zanimljivo pitanje navijačima Rome...!

Zašto navijate za nas samo kada je Toti na terenu? "Totijevim ulaskom entuzijazam kod navijača je postao znatno veći, ali ne mogu a da ne pitam zbog čega nas nisu podržali u prvom poluvremenu, kada smo gubili sa 2:1?", kaže temeperamentni vezista.

Fudbal 16.09.2016 | 10:30
Najngolan postavio zanimljivo pitanje navijačima Rome...!
Roma još uvek traži pravu formu na startu sezone, a takvo stanje u ekipi Lučana Spaletija pokvarilo je planove vezane za Ligu šampiona, pa će Vučica ove sezone morati da se zadovolji Ligom Evrope.

Da još uvek sve ne štima na najbolji način u redovima Đalorosa pokazao je i nedeljni derbi sa Sampdorijom, gde su Rimljani nakon preokreta u drugom poluvremenu stigli do sva tri boda.

Za pobedu je najviše bio zaslužan legendarni kapiten Rome Frančesko Toti, koji je posle ulaska na teren u drugom poluvremenu prvo namestio gol Edinu Džeku, a onda i u nadoknadi vremena sa bele tačke doneo tri boda svom timu.

"Totijevim ulaskom entuzijazam kod navijača je postao znatno veći, ali ne mogu a da ne pitam zbog čega nas nisu podržali u prvom poluvremenu, kada smo gubili sa 2:1? Umesto toga, oni su počeli da nam zvižde, a nije lako igrati kada nemate poverenje sa tribna", kažeNajngolan.

Jedna od glavnih tema u Večnom gradu jeste produžetak ugovora belgijskog veziste, koji u ovom trenutku ima platu od 3.200.000 evra, a po novom ugovoru bi primao 4.000.000 evra na godišnjem nivou.

"Nema problema sa predsednikom Palotom oko novog ugovora. Srećan sam ovde i uskoro će biti sve definisano", rekao je temperamentni vezista.

Roma u četvrtak od 19 časova gostujue Viktoriji iz Plzenja u prvom kolu Lige Evrope, dok je u nedelju očekuje derbi Serije A na Artemio Frankiju sa Fjorentinom.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar